Mogę zacząć od "więc"?
Więc, Mam doskonałe miejsce gdzie zlot mógłby się odbyć, spanie dla stu osób gratis zapewnione pod dachem i miejsce na namioty i samochody, przy drobnym wysiłku istnieje możliwość podłączenia prądu i wody czyt. ubikacje, prysznice.
Dla mnie na tego typu spotkanie "wędrowno-rozmowno-piwno-ogniskowe" miejsce idealne.
http://www.opencaching.pl/upload/AED...69B88C08C8.jpg
Penetrowałem w zeszłym tygodniu te pomieszczenia i zagospodarowanie ich na te kilka dni nie wymaga wiele pracy. Oczywiście są tam jedynie gołe ściany i obowiązkowo trzeba by było zabrać ze sobą jakieś karimaty czy materace. W czasie deszczu jest to idealne miejsce do siedzenia przy świecach, można jedynie narzekać na brak krzeseł ale jakieś pniaki się znajdą, są pewnie też jakieś skarby w piwnicach do których się niestety nie dostałem.
Byłby pewnie kłopot z jakimś leśniczym czy inną strażą gminną bądź ochroną pogranicza ale jestem pewny, że za zgodą Pani Wójt Baligrodu nic złego by się nie stało.
Do najbliższego sklepu 10 kilometrów, do tego obiektu droga asfaltowa, świetne miejsce na wypad do Rabego, Chryszczatej, Jeziorek Duszatyńskich. Potok 10 metrów od obiektu.
Ideałem by było gdyby w przeciągu miesiąca powstało np. "Stowarzyszenie Bieszczadzkie", które oficjalnie występowało by jako organizacja pozarządowa z różnymi inicjatywami jak np. "koncert zespołu", czy "dofinansowanie zlotu".
Po akceptacji Forum mógłbym pomóc przy współorganizacji tego przedsięwzięcia.