Serdeczne gratulacje Wojtku
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Teraz to jestem już uchachany dookoła głowy.
Gratuluję wszystkim kandydatom z I i II tury.
Wasz znojny trud jest dostrzegany i doceniany.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Oh ! żesz ! o la la , ale jakie faux pas
Siedzę sobie dzisiaj z Wojtkiem i takie gadu-gadu, o rzeczach niezbyt istotnych, nieświadom tego że miałem okazję jako pierwszy osobiście złożyć gratulki .
Śpieszę nadrobić i pogratulować a zarazem życzyć co by nam się udało jeszcze złączyć nie tylko na internacie, ale również na wspólnie przemierzanej ścieżce.
Bo o to w tym wszystkim najbardziej chodzi.
100% Gratulacje dla Zwyciezców
Gratulacje Wojtku !!!!
Wojtku! Gratulacje.............
Pozdrawiam
bertrand236
aha, jest jeszcze jedna kategoria i tu gratulacje dla mnie -bo jestem samozwańczym czatownikiem roku ;D ;D ;D
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Podziękowania dla wszystkich współuczestników wędrówek, dzięki którym miałem o czym pisać na forum.
Dziękuje tym, którzy zechcieli moje gadanie przeczytać.
I obiecuję, że to się więcej nie powtórzy
Bardzo lubię tę naszą zabawę z wybieraniem - nagradzaniem. Jest w tym tyle radości, a przy tym dobrych emocji. Gratuluję serdecznie laureatom, nominowanym, a szczególnie serdecznie dziękuję Dyktatorowi za pomysł i realizację
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki