Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Rzeszow - Rodna. Ktoredy autem?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Rzeszow - Rodna. Ktoredy autem?

Cześć Piter !
    Nie jechałem w całości trasą, którą proponujesz ale kilka razy jechałem do Satu Mare i Baia Mare. Najczęściej obierałem jednak trochę inny wariant przez Węgry, czyli jechałem przez Sarospatak, Tokaj, Nyiregyhaza i Mateszlake do granicy. Trochę dalej ale za to lepsza droga i możesz się zatrzymać w Tokaju.

Takimi skrótami przez Węgry też jechałem w 2008 roku, dokładnie trasy nie pamiętam ale naciąłem się na prom w jednym miejscu - taki na krobę :)

Jakoś dasz radę !
    Pozdrowienia
    Machoney

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie Odp: Rzeszow - Rodna. Ktoredy autem?

Cytat Zamieszczone przez machoney Zobacz posta
    ...do Satu Mare i Baia Mare. Najczęściej obierałem jednak trochę inny wariant przez Węgry, czyli jechałem przez Sarospatak, Tokaj, Nyiregyhaza i Mateszlake do granicy ...
    Piotr, dokładnie jak pisze Machoney, na Sarospatak i dalej na Tokaj ,przez Słowację jest ok na Twojej trasie, choć droga taka sobie nad zalewem Domasa. W Rodniańskie w "które " miejsce docelowe jedziesz ? Jak na Borse to lepiej od "góry" jechać , przez Sighetu Marmatiei...przez ostatnie lata Rumuni wybudowali dużo nowych dróg....
    ps.Machoney pisze... "Jakoś dasz radę "...a wreszcie Kto ma dać radę
    Pozdrowienia
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)