Cytat Zamieszczone przez Hero Zobacz posta
To zamów sobie u Barszcza taką jednostronną w dowolnym rozmiarze, taką jak mam w barze. (...)
Cytat Zamieszczone przez sir Bazyl Zobacz posta
Nie wiedziałem o takiej możliwości, dzięki! Przejrzę jeszcze raz stronę wydawnictwa, sprawdzę jaki to koszt i kto wie?...
Cytat Zamieszczone przez bartolomeo Zobacz posta
Jak będziesz coś wiedział to daj znać - może ja też sie skuszę?
Przejrzałem ofertę na stronie wydawnictwa i nie ma tam możliwości zamówienia mapy ściennej w jakimkolwiek wybranym rozmiarze. Jest coś takiego jak wydruk solwentowy wielkoformatowy w cenie od 59 zł za metr kwadratowy (zależnie od podłoża). Nie wiem czy to by było to i czy papier foliowany jest tym najtańszym podłożem, ale zakładając, że tak, to mapa sześćdziesiątka kosztowałaby około 70 zł (99x113 cm plus VAT 5%). Całkiem nieźle!
Na razie żeby ukoić choć trochę mój ból zakupiłem ścienną, foliowaną siedemdziesiątkę Compassa za...35 zł! Jej obszar obejmuje nie tylko Bieszczady ale i naszą części Gór Sanocko-Turczańskich oraz Pogórze Przemyskie . Mimo to chętnie dopłaciłbym drugie tyle do Ruthenusa – a co, raz się żyje Kto zabroni mi mieć dwie na ścianie?!
Ale, niestety, na stronie nie ma takiej oferty. Na razie poczekam, może Barszczu zajrzy tu do nas i coś rozjaśni, bo może okazać się, że ten podkład foliowany to jest np. dwa razy droższy albo i więcej. Pewnie Tobie Hero sieknął mapę po starej znajomości ale ja nie miałem przyjemności poznać Barszcza osobiście a w wydawnictwie nie znam nikogo. Jeszcze chwilę poczekam i jak się zbiorę w sobie to może wyślę tam swoich :) ludzi albo i e-maila napiszę!
Dla Bartka mam więc tylko smutną wiadomość - na razie kuszenia nie będzie