Na aukcji Wielkiej Orkiestry Jerzego Owsiaka zostanie wystawiony do licytacji spacer po Bieszczadach.
Spacer po bardzo atrakcyjnej trasie wiodącej z Przełęczy Bukowskiej do źródeł Sanu.
Może ktoś chętny ?
Na aukcji Wielkiej Orkiestry Jerzego Owsiaka zostanie wystawiony do licytacji spacer po Bieszczadach.
Spacer po bardzo atrakcyjnej trasie wiodącej z Przełęczy Bukowskiej do źródeł Sanu.
Może ktoś chętny ?
Z tego co zrozumiałem to chodzi o wariant wzdłuż granicy i w dodatku w towarzystwie panów w mundurach
Znaczy - SG wystawiła? Fajny pomysł
To ja trochę poszperałem i załączę link do aukcji.
http://aukcje.wosp.org.pl/straz-gran...ianach-i918573
W zasadzie żadnych szczegółów nie ma napisanych.
Jezeli to mialby byc spacer z Bukowskiej do zrodel Sanu to z jednej strony fajnie, z drugiej strony nie opuszcze mnie wkulw ze nie mozna tego zrobic oficjalnie na codzien, BO NIE.
P.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Ale fajna aukcja ;D Wycieczka z panami w mundurach brzmi zachęcająco a jeszcze bardziej zachęca trasa. Pewnie kwota będzie duża!
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 09-01-2014 o 17:27
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Mnie też to wk...a , dlaczego nie można normalnie przejść pasem granicznym, przecież nie niszczy się w ten sposób przyrody i tak od lat pas graniczny przez "systjeme" jest zniszczony , wypalony detergentami.Takie "handlowanie" ,mimo szczytnego celu , jest nie do końca w porządku.Tak czy tak ,jak ktoś bardzo chce to od "drugiej" strony można chodzić .Dlaczego nie możemy tam chodzić normalnie ?
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Widzę Jimi że już licytujesz :)
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Ponoć poszedł za tysiąc zł
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki