Gdzie jest Buba ???
Wracaj
Gdzie jest Buba ???
Wracaj
Melduje sie poslusznie ze zyje i mam sie dobrze
nieraz nim idzie bo bardzo ciekawy szlak zwlaszcza ze przewaznie nieznakowany
Moze kiedys Bieszczady zdziczeja to znow tam pojade!
O Bieszczadach za duzo do powiedzenia nie mam obecnie a i relacji z innych stron nie bardzo moge tu wrzucac bo mi wywala kazdego posta w ktorym jest wiecej niz 10 zdjec... A zakladanie 30 postow do kazdej relacji jest troche... meczace..Poddalam sie jak w zeszlym roku chcialam wrzucic relacje z Łotwy a tu "za duzo zdjec i za duzo zdjec" (dawniej wchodzilo w posta 25 chyba?) A wrzucac linka na inne forum? tez trochu glupio..
Ale czasem sobie forum czytam
Ja to tez tak odbieram- dla mnie owa dzikosc to nierowne drogi, ruiny , zapomniane zabytki, knajpy mordownie, nieznakowane sciezki, miejsca gdzie nikt cie nie goni jak zalegniesz na nocleg.. Moze i spotykasz czasem ludzi ale niekoniecznie wysprzeconych pod zęby i jakby wlasnie zeszli z wybiegu najnowszej mody![]()
Obecnie jakos bardziej udaje mi sie to odnalezc na zachodniej scianie Polski
No dokladnie.. "Szukam miejsca na wakacje w prawdziwej dziczy. Ale ma byc rowny asfalt, lazienka z ciepla woda , wifi i blisko do Biedronki"
wiecej w temacie watku czyli o moich krzyzach pokutnych:
http://gorybezgranic.pl/sladem-krzyz...h-vt985,30.htm
https://picasaweb.google.com/1122023...Krzyze_Pokutne
Pozdrawiam wszystkich slonecznie!!!!!![]()
Ostatnio edytowane przez buba ; 20-03-2015 o 11:32
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Ostatnio edytowane przez bartolomeo ; 20-03-2015 o 21:42 Powód: Wyrzuciłem testowe zdjęcia
Sugerujesz , że idzie szlakiem ....."Krzyży Pokutnych" ?
Buba udziela się na innych forach, mamy kontakt właściwie na bieżąco.
Nie jeździ ostatnio w Bieszczady a znacznie częściej w Sudety, bo tam, wbrew temu co się niektórym wydaje można znacznie częściej znaleźć to co się potocznie nazywa "dzikość".
Może dlatego przestała się udzielać na tutejszym forum.
Ale napiszę do niej :)
P.S. Poza tym założyła konto na facebooku, ale nie zdradzę pod jakim pseudonimem![]()
Aktualnie w Sudetach oraz w wielu innych miejscach w Polsce jest zdecydowanie większa "dzikość" w rozumieniu tego, co kiedyś kryło się pod hasłem "Bieszczady".
W moim odczuciu "Bieszczady" to teraz taka dzikość oswojona, coś jak safari z okien klimatyzowanego, luksusowego auta.
))
PABLO
Jak ktos byl w Burkucie, w ostatnim domu (jak isc w gore Czeremoszu) pałęta sie jeszcze na podlodze duzo dokumentow tego goscia. Jak znajdziecie pod nogami jakas partyjna legitymacje albo inny dyplom z okazji najszybszego w oddziale wyrobienia normy wyrebu- to jest wlasnie ten "pseudonim"![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
Ten bardziej z prawej, co jest przysloniety slupem
Sprawdzilam teraz - jesli chodzi o takie zdjecia linkowane z picasy wchodzi mi w posta 9 , przy 10 wyswietla juz jakis komunikat z dziwnymi znaczkami. Wydaje mi sie ze na innych forach wypluwa posta gdy przekracza 6000 znakow, niezaleznie czy to zwykly tekst czy podlinkowane zdjecia, nie wiem od czego to zalezy.
Ostatnio edytowane przez buba ; 23-03-2015 o 10:35
Aktualnie 7 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 7 gości)