"proszę o wpisanie mojej osoby na listę Stałych Bywalców , bardzo mi się tu podoba"

To świetnie, że Ci się u nas podoba. Mam (y) nadzieję, że nie zmienisz zdania. Koszty "wdzwaniania się" do internetu możesz zminimalizować (bo o to też pytałaś) np. wykupieniem od TP S.A. pakietu internetowego - chociażby w ilości 30 godz. mies. za 60 zł + 7 % VAT. Poza tym wykorzystuj funkcję off line. Pisz posty po uprzednim rozłączeniu się. Dotyczy to również czytania dłuższych wątków tematycznych, liczących po kilka (czasami więcej) dłuższych postów.

A "Stały Bywalec" to mój "autorski" pseudonim (w skrócie: SB) na tym forum, więc możesz, i powinnaś, dołączyć do grona stałych bywalców, ale tylko w znaczeniu powszechnym tych wyrazów.
Z powyższym nickiem występuję na forum od samego początku (prawie). Wybrałem właśnie ten, gdyż od 1986 r. spędzam (prawie co rok) urlop w Bieszczadach, a więc poniekąd jestem TAM stałym bywalcem. Do 1998 r. miałem "bazę wypadową" w Polańczyku, a poczynając od 1999 r. - w Sękowcu.

I jeszcze jedno. Panuje u nas niepisana zasada, że po powrocie STAMTĄD zdaje się tu, na forum, relację z pobytu. Pisemną lub (i) fotograficzną.

Pozdrawiam

Wiadomość została zmieniona (10-07-03 09:2