Jeszcze raz dzięki wszystkim ....nie na pewno każdy z nas przygotowuje się więc i kasa jakaś jest to nie jest problem ..... jeszcze nie wiem czym pojadę auto czy pociąg ... ale wiem że na pewno muszę przejść szlaki .... jak to kiedyś śpiewało się ..... idę w góry wciąż wyżej wyżej .......
nie wiem co zabrać większe zakupu zrobię w Maju .... na pewno spodnie wytrzymałe z dwie pary ...buty 2 pary podkoszulki ciepłą bluzę bielizna ....śpiwór mały namiot .... czy brać karimatę ...... i proszę o podpowiedz .. jak z żywnością i jeszcze jedno czy znacie jakieś przewodniki mapy które warto zabrać ????? chętnie kupię jak by ktoś znał stronę internetową to proszę o podanie .... jeszcze raz dziękuję za uwagi... podpowiedzi i proszę o jeszcze .... w latach 80-tych chodziłem po górach potem sporadycznie ...teraz chcę iść zanim zadeptają wszystkie szlaki ... ... przeczytam wszystkie posty tras i opisy ... wiem że potrzeba też coś przeciw deszczowego mam pałatkę ale PROSZĘ o podpowiedz dotyczącą wyposażenia plecaka ...pozdrawiam serdecznie wszystkich i po raz któryś dziękuję .....