Ja też już zarezerwowałem noclegi. U Krysi jest jeszcze parę wolnych miejsc więc czas najwyższy z tym skończyć! :) W pierwszej kolejności przyjmowani będą Kimbowicze ale to już ostatni dzwonek na dokonanie rezerwacji. Do zobaczenia!
Ja też już zarezerwowałem noclegi. U Krysi jest jeszcze parę wolnych miejsc więc czas najwyższy z tym skończyć! :) W pierwszej kolejności przyjmowani będą Kimbowicze ale to już ostatni dzwonek na dokonanie rezerwacji. Do zobaczenia!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Manio i jego gitarateż powinni się pojawić ...............
![]()
Na takie dictum nie mogę powiedzieć "nie". Ojciec Prowadzący takoż. Wybieramy się. Rychowi bardzo podobała się piosenka o tej pani, co miała ... 60 lat i była prostytutką, oraz nosiła zanieczyszczony czarny skórzany płaszcz. Ja natomiast solidaryzuję się z tym panem (w piosence), który - porzucony przez okrutną kobietę - nie poddaje się losowi, ponieważ ma silny organizm.
![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)