Piszecie, że brakuje Wam czegoś w ankiecie... Mnie też brakuje. Brakuje mi mianowicie punktu:
Czytanie nienapisanych relacji jest... trudne- czy lubisz pisać relacje ludzi którzy jeszcze czegoś nie przeszli ?A pisać już chyba nikt, poza niewielką garstką straceńców, nie ma ochoty. Mam więc prośbę do wszystkich, którzy lubią czytać relacje: napiszcie choć jedną w roku. Niech ona będzie jakakolwiek ale niech będzie. Nie zasłaniajcie się brakiem umiejętności, nieciekawą wycieczką, zaschniętym piórem i pomiętym pergaminem. Napiszcie tak jak potraficie, ze zdjęciami bez tekstu albo z tekstem bez zdjęć, z wierszem lub piosenką albo bez nich, z Tarnicy albo z Leska, letnią, wiosenną, zimową albo jesienną, z wycieczki samotnej albo zorganizowanej przez PTTK z Rzeszowa, Przemyśla, Jasła lub z południowych przedmieść Toronto. Z wycieczki wielodniowej lub półgodzinnej, w ładną pogodę lub podczas deszczu, z wycieczki przewędrowanej w Maindlach, sandałach, japonkach albo boso. Na piechtę lub na rowerze, kajakiem lub pontonem. Byle nie quadem
Piszmy relacje do jasnej cholery! Ty też, bez Twojej relacji to forum zdechnie.

Odpowiedz z cytatem