Szukam takich co planują pojawić się na szlakach 11-16 kwietnia i wezmą ze sobą ogon w postaci żółtodzioba. Obiecuję nie przeszkadzać, mogę iść 5 kroków z tyłu albo nawet 10
Szukam takich co planują pojawić się na szlakach 11-16 kwietnia i wezmą ze sobą ogon w postaci żółtodzioba. Obiecuję nie przeszkadzać, mogę iść 5 kroków z tyłu albo nawet 10
Witaj...przypałętaj się w Bieszczady dwa miesiące później to pochodzimy razem...Pozdrawiam
Jak tylko uda mi się dostać w tym czasie urlop to z pewnością będę
Czyż byście kolego Kremowy wybierali się tak jak ja w czerwcu...?
Tak być nie może,bo tak być musi...
a się deluksie kolego wybieram na kilka dni, przed Bożym Ciałem...czyżbyśmy mięli się gdzieś w okolicach napić , tfuj, wódki?...chętnie!!
Tak być nie może,bo tak być musi...
WITAM. planowalem na weekendzie odwiedzic poloniny ale chyba nic z tego nie bedzie pewnie(plany sie troszke mi zmieniaja , wiec "iwzmazur" moze pozniej spotkamy sie na szlaku kto wie?
Od 9.05 zaczynamy w min. troje od Cisnej. Namiotowo, ogniskowo, lajtowo, nie zawsze szlakiem. Jak ktoś chętny to proszę na pryw.
Może się spotkamy w też jak pogoda pozwoli będę wędrować samotnie przez sobotę i niedzielę
„Life is brutal and full off zasadzkas”.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki