Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Pustostany w bieszczadach

Domyślnie Pustostany w bieszczadach

Witam Wszystkich na forum Nazywam się Michał i mam do Was pytanie: Czy w Bieszczadach znajdziemy jakieś opuszczone hale, fabryki cementownie, cegielnie itp ? Nie muszą być obiekty z własną drogocenną historią lecz zwykłe obiekty przemysłowe, zapomniane. Szukamy takowych miejsc do gry w paintball. Oczywiście nie chcemy tego robić na dziko - bo po co? Nie tędy droga, lepiej grzecznie zapytać Więc pytam ludzi na forum. Od razu chcę zaznaczyć że nie jesteśmy grupką ludzi którzy niszczą różne obiekty w ten sposób, sami jeździmy po różnych ciekawych opuszczonych miejscach czy zabytkach.

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2006
    Rodem z
    Poznań/Szczecin

Domyślnie Odp: Pustostany w bieszczadach

Może jakieś stare PGRy? i hale nieużywane?
    "There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs

Dokładnie, tego typu obiekty jak pgry itp tez miałem na myśli :) Ale tu rodzi się pytanie: gdzie takowe obiekty ktoś zna, wie gdzie są :(
    Ostatnio edytowane przez Splat ; 13-04-2014 o 10:57

Właśnie tego typu obiekty mam na myśli. Tylko tu rodzi się pytanie: gdzie one są ? Zna ktoś może koordynaty, zdjęcia danego obiektu ?

Bieszczadnik
    Na forum od
    05.2006
    Rodem z
    Poznań/Szczecin

Hej,

wujek gugle mowi mi ze cos w tym stylu jest w okolicy Jaslisk w B.Niskim - moze pogadaj z tamtymi ludzmi, naprowadza Ciebie na cos

www.lipowiec.pl/rekreacja.htm

Osobiscie nie wiem co jest w jakim stanie gdzie w Bieszczadach ze starych PGRow, a tym bardziej z kim gadac nt wejscia tam.

P.
    "There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs

Bieszczadnik Awatar krzychuprorok
    Na forum od
    10.2007
    Rodem z
    Rzeszów/Rymanów

PGR w Lipowcu jest czyjąś własnością, teren ogrodzony. Trzeba by zapytać właścicieli Ostoji, może to ich?

W Lipowcu na tamtejszym PGR jest impreza paintballowa 26.04, teren jest do tego typy imprez przeznaczony. Ktoś posiada informację o tego typu obiektach na całym woj. podkarpackie ? Albigowa k. Łańcuta i Skopanie znamy. Dziękuje za zainteresowanie tematem

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

w Tarnawie b Iglopol : p
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Ciekawa sprawa :) A posiadasz może informacje na temat tego obiektu czy ktoś go pilnuję, czy jakieś inne grupy korzystają, ewentualnie kogo pytać w razie czego o pozwolenie na grę ? Po proszę też koordynaty tego obiektu w Tarnawie. Wstępnie w gugle patrzyłem na temat adresu ale nic nie znalazłem - tylko opis "Iglopol w Tarnawie". Mamy na myśli Tarnawe obok Lutowisk w Bieszczadach czy inna lokalizacja ?

Szkutawy
    Guest

... obiekty te podlegają pod BPN...nie wiem czy całość... to Tarnawa Niżna w worku bieszczadzkim....ciężko chyba będzie jeśli całością opiekuje się Park....

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów