No a ja jak zwykle z pytamiem.
Czy jest duża różnica ( w ilości i jakości ) wrażeń jadąc kolejką z Majdanu
do Wola Michowa w stosuku do jazdy do Przysłupia która moim znaniem nie należy do atrakcji szczególnie wartych polecenia .
No a ja jak zwykle z pytamiem.
Czy jest duża różnica ( w ilości i jakości ) wrażeń jadąc kolejką z Majdanu
do Wola Michowa w stosuku do jazdy do Przysłupia która moim znaniem nie należy do atrakcji szczególnie wartych polecenia .
Zdecydowanie w kierunku Woli Michowej. Jeśli chodzi o trasę ciuchci, to najbardziej atrakcyjny wydaje mi się odcinek pomiędzy Żubraczem a Balnicą. W Balnicy jest sezonowe przejście graniczne dla pieszych i rowerzystów.
Pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Z tego wynika że nie ma co jechać do samego końca .
Bardzo dobrze , nie trzeba czekać do soboty , można się w sobotę zameldować w Dwerniku .
Koledzy wasze wskazówki są niezwykle cenne , można sobie wspaniale zweryfikować plany tylko że nie można ich skończyć ( ciągle cosik nowego )
A propos Dwernika -czy naprawdę ludziska tam się meldują ?
Wejdź na stronę www.bieszczady.polandmail.pl
Tam po lewej stronie znajdziesz grupę linków, a wśród nich "spotkania". Kliknij.
M.in. dowiesz się, że Dwernik przeszedł już do historii III Rzplitej, jako że we wrześniu ub. roku miał tam miejsce I Kongres Internautów Miłośników Bieszczad.
Pozdrawiam
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Zgadzam się z SB (TWA żyje ;-))
Między Żubraczem, a Balnicą jest dośc ciekawie, szczególnie na odcinku do Solinki. Poza tym do Woli Michowej leci zdaje się tylko w dni wolne od pracy. Jedyny minus, który mnie okropnie w..denerwuje to wycieczka "na gwizdek", tj. dojazd do Balnicy - 15 minut na sesje fotograficzną (bo tyle mniej więcej czasu trwa przetoczenie lokomotywki) i wsiadać z powrotem i wracać
Masz teraz więcej niż siedem propozycji na siedem dni, więc musisz coś wyeliminować. Skreślanie proponuję rozpocząć od Soliny. Żeby była jasność: ja tam byłem i to nie raz. Jeśli koniecznie chcesz zobaczyć wielką tamę, to jedź. Ale jeśli widziałeś już w innych miejscach jakieś jezioro, niby-plażę nie nadającą się do plażowania, budy z pamiątkami i piwem, domy wczasowe (w tym z wielkiej płyty - jeśli dobrze pamiętam), tłum wczasowiczów (nie mylić z turystami) - to odpuść sobie Solinę.
No.... przyznać muszę iż nie bardzo rozumiem
> Dwernik przeszedł już do historii <
Z tego co można przeczytać na forum to sobotnie dyżury wnioskuję- istnieją nadal ,nawet reprymendę Ktoś dostał gdyż do dyżurowania się nie palił .
W jakim sensie >przeszedł do historii < ? może jako historyczne miejsce Kongresu ?
Relację z Kongresu rzecz jasna czytałam , ale nie na tej stronie .
Strona nie powiem też bardzo elegancka .
Odnośnie kolejki :
- do Woli jeżdzi tylko w dni wolne
- pojadę do Balnicy ( tylko ze względu na dzieci )
- w środku jest jak w tramwaju ( różnice znikome )
- zbliżone wrażenia przy jeżdzie tą trasą samochodem
-najlepsza atrakcja to siedzenie na schodach ( bliżej natury i trochę klimatu )
A i jeszcze jedno co znaczy że żyje ?
Wiadomość została zmieniona (14-07-03 23:47)
>w środku jest jak w tramwaju ( różnice znikome )
ihihih - wreszcie ktoś to zauważył)
p.s - postaraj się odpisywać na posty pod postem do którego się odnosisz, bo cięzko nieraz wywnioskować czyją wypowiedź komentujesz.
Nie w sensie że zauważył tylko w sensie aktrakcji .
Takim tramwajem jeżdziłam cztery lata do szkoły i zapewniam Cię iż nie było to atrakcyjne .
ad P.S.
Nie udaje się , kulawa technika
>Nie w sensie że zauważył tylko w sensie aktrakcji .
Albo: zauwazył w sensie atrakcji
>Nie udaje się , kulawa technika
Musisz mieć "otwartą" wiadomość do której się odnosisz (zamiast pierwszej w wątku) i wtedy pisać odpowiedź. Uda się
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki