Bartolomeo: "Nie planowałem wizyty na KIMBie bo w sobotę pracuję, ale sytuacja jest jaka jest więc zmieniam zdanie"
hahaha Bartek :D Tego bym się nie spodziewała :D Ten Kimb coraz bardziej zaskakuje. To dopiero poświęcenie -jechać w Bieszczady na ten Kimb do Wetliny i wracać tego samego dnia do miasta. Ja też zmieniłam zdanie i pojawię się na Kimbie ;p
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Wtrącę się w dyskusję z zapytaniem konkretnym- otworzyła się szansa na to że w terminie KIMB-u będę w kraju a więc i w Bieszczadach.Czy mogę liczyć na dziką kartę i jeżeli tak to na jakich warunkach
Nie będziesz marudził, jak źle jest i jak będzie gorzej, tylko będziesz mówił jak jest pięknie i będzie piękniej. To jedyny chyba warunek![]()
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
A to w Bieszczadach da się marudzić ?![]()
A Ty co, forum nie czytasz?![]()
Wbijaj do Wetliny, na KIMB-ie każdy jest mile widziany, a każdy forumowicz jeszcze milej.
Wow. Ostatnio nieczęsto zaglądam na forum a tu takie rzeczy sie dzieją... Wybierałem się na KIMB i nadal sie wybieram. Bo... Bieszczady, Przyjaciele, itd. Niektórzy z Was mają numer telefonu do mnie. W razie czego przoszę zadzwońcie gdzie on się będzie odbywał, ale proszę dzwońcie w sobotę, bo sytuacja taka dynamiczna jest...
Pozdrawiam
bertrand236
Ależ wiadomo, gdzie KIMB się odbędzie - masz to w tytule wątku, a szczegóły w pierwszym poście :)
A ja ponownie proszę o zgłoszenia chętnych do podwózki na trasie: Łupków - Wetlina - Łupków, rozkład jazdy w pierwszym poście, akces proszę wysyłać na PW.
Mam też taką propozycję: jeśli wybieracie się na KIMB samochodem (?!) i macie wolne miejsca, dajcie znać w tym wątku - może będziecie mogli zabrać kogoś do lub z Wetliny.
Wszystkie posty, które nie są bezpośrednio związane z XIII KIMBem w Wetlinie, przeniosłem wedle niewątpliwie słusznej propozycji Barnaby do odrębnego wątku. Uprzejmie proszę o pisanie tutaj wyłącznie o planach związanych z KIMBem w Wetlinie. Dziękuję.
PS Nie chcę edytować postów i te odbiegające choć w części od sedna dyskusji wydzieliłem. Jeżeli ktoś chce powtórzyć fragment postu wydzielonego do nowego wątku - proszę bardzo. Byle w temacie KIMBu w Wetlinie.
Czterech panów B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)