Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Pub z możliwością obejrzenia meczu

bstn23
    Guest

Domyślnie Pub z możliwością obejrzenia meczu

Witam,

mam dość trywialną sprawę i zapytanie - w najbliższym tygodniu będę w Wetlinie, w sobotę rozgrywany będzie bardzo istotny mecz i jako kibic nie wyobrażam sobie go nie obejrzeć. Wiem, że internet w moim pensjonacie jest dość wolny i trudno o obejrzenie meczu przez internet - i tutaj pojawia się pytanie - czy jest w Wetlinie bądź okolicach bar w którym można obejrzeć mecz? Dodam że konieczny jest dostęp do Canal+
    Z góry wielkie dzięki za pomoc.

Domyślnie Odp: Pub z możliwością obejrzenia meczu

Ja to bym jednak rozważył retransmisję

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

Cytat Zamieszczone przez bstn23 Zobacz posta
    Witam,

mam dość trywialną sprawę i zapytanie - w najbliższym tygodniu będę w Wetlinie, w sobotę rozgrywany będzie bardzo istotny mecz i jako kibic nie wyobrażam sobie go nie obejrzeć. Wiem, że internet w moim pensjonacie jest dość wolny i trudno o obejrzenie meczu
    przez internet - i tutaj pojawia się pytanie - czy jest w Wetlinie bądź okolicach bar w którym można obejrzeć mecz? Dodam że konieczny jest dostęp do Canal+
    Z góry wielkie dzięki za pomoc.
    To forum zrzesza głównie kochających Bieszczady , ale nie mieszkających tu.
    Aby znaleźć odpowiedź na Twe pytanie trzeba się zwrócić do tubylców i gestorów, a nie tych bywających od czasu do czasu

Debiutant Roku 2015 Awatar tolek banan
    Na forum od
    07.2012
    Rodem z
    POZNAŃ

Masz na myśli Lech - Górnik jest teraz 2-1

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Jestem kibicem Legii i takie dylematy też miewam, nie przymierzając np. w pierwszomajowy weekend. No cóż, gdy jestem w Bieszczadach to tylko śledzę strony Legii. Ale... ale... trafiłem w necie reklamowaną stronkę "W każdym domku wysoki pakiet NC+, w tym 13 kanałów bajkowych oraz internet WiFi." (kopiuj/wklej w Google). Trochę za blisko Polańczyka ale... ale... Może trzeba tutaj podawać adresy gdzie wiszą anteny nc+ zawsze można zastukać z flaszką i może... może...

Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Szkutawy
    Guest

... Recon... ja tam kibicem Legii nie jestem, ale sam, tak troszeczkę. uczestniczę w życiu piłkarskim.... i wiem, że dla kibica canal+ nie jest taki potrzebny... pamiętam jak trzy, może cztery lata temu zrobiliśmy taką jazdę na A klasie, było to w Cieszanowie (byłem tam na festiwalu rockowym),że drużyna miejscowa nie wiedziała jak się odnaleźć...kibicowała jej i Legia , i Cracoviai , i Wisła i Zagłębie Sosnowiec i Piast Iłowa...byli w szoku...i o to idzie....trzeba być na meczu....

bstn23
    Guest

Dziękuję za odzew.

Cytat Zamieszczone przez felek89 Zobacz posta
    Ja to bym jednak rozważył retransmisję
    Może być retransmisja Ale i tak potrzebny canal± więc wracam do punktu wyjścia.
    Popytam miejscowych może gospodarz mnie jakoś poratuje,
    a mecz dopiero w następną sobotę.

Na forum od
    02.2008

Przemola nie wiem o jakim kibicu piszesz, mogę domyślać się , że raczej o takim okazjonalnym. Kolega bstn23 należy do tych, co swój Klub nosi w serduchu i naturalne jest dla niego, że robi wszystko by mecz swojej drużyny obejrzeć, gdy będzie w Bieszczadach. Zadał proste pytanie i szuka satysfakcjonującej odpowiedzi. Jak widzę, to bstn23 nie należy do fanatyków, bo inaczej nie jechałby w Bieszczady, gdy jego drużyna gra
    Ja też nie jestem fanatykiem, ale wyjeżdżając kilka dni temu z Nasicznego, gdzie totalnie brak każdego zasięgu, już będąc na Przełęczy Wyżnej pierwsze co zrobiłem to... zobaczyłem jaki wynik był w Gdańsku i kto strzelił bramkę.
    Wydawałoby się banalne pytanie o antenę NC+ wraz z kanałami Canal+ (co ważne!) w Bieszczadach, to dla jakiejś garstki(?) kibiców "z serduchem" ma jednak sens. Pytanie jest zasadne zarówno dla "tubylców i gestorów", co jak wiem czasami czytają Forum, jak i dla "tych bywających od czasu do czasu".

W dobie walki o klienta warto zaskoczyć konkurencję przy reklamowaniu swojego lokalu lub swoich miejsc noclegowych, podsuwam więc pomysł hasła... "TYLKO U NAS MOŻESZ NA ŻYWO OBEJRZEĆ MECZE EKSTRAKLASY!!!". W Bieszczadach nie widziałem nigdzie takiej reklamy, byłaby totalną nowością.

Warto tutaj dać takie info, jak widać potrzeby jawne są!
    -----------------
    benevole lector

Na forum od
    02.2008

Chata Wędrowca ma w pokojach. http://chatawedrowca.pl/noclegi-bieszczady/
    -----------------
    benevole lector

Szkutawy
    Guest

... Recon... jaki kibic, by tam nie był.... skoro kolega jedzie w Bieszczady i jak nie znajdzie tv z interesującym go meczem, to zawsze można iść na mecz np. Lotniarz Bezmiechowa vs. Jawornik Czarna i też dobrze się bawić... ok, ok... wiem o co idzie... telewizorów po lokalach jest sporo ....ale czy z nc+ ... tego nie wiem.... jak bardzo będzie chciał to w takiej Wetlinie, czy Cisnej na pewno znajdzie... trzeba pewnie trochę połazić i poszukać... bo większości turystów to chyba tv satelitarna nie jest bardzo potrzebna w górach i mogą nie zwracać na to uwagi czy jest, czy też nie ma....

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)