Przemola nie wiem o jakim kibicu piszesz, mogę domyślać się , że raczej o takim okazjonalnym. Kolega bstn23 należy do tych, co swój Klub nosi w serduchu i naturalne jest dla niego, że robi wszystko by mecz swojej drużyny obejrzeć, gdy będzie w Bieszczadach. Zadał proste pytanie i szuka satysfakcjonującej odpowiedzi. Jak widzę, to bstn23 nie należy do fanatyków, bo inaczej nie jechałby w Bieszczady, gdy jego drużyna gra
Ja też nie jestem fanatykiem, ale wyjeżdżając kilka dni temu z Nasicznego, gdzie totalnie brak każdego zasięgu, już będąc na Przełęczy Wyżnej pierwsze co zrobiłem to... zobaczyłem jaki wynik był w Gdańsku i kto strzelił bramkę.
Wydawałoby się banalne pytanie o antenę NC+ wraz z kanałami Canal+ (co ważne!) w Bieszczadach, to dla jakiejś garstki(?) kibiców "z serduchem" ma jednak sens. Pytanie jest zasadne zarówno dla "tubylców i gestorów", co jak wiem czasami czytają Forum, jak i dla "tych bywających od czasu do czasu".
W dobie walki o klienta warto zaskoczyć konkurencję przy reklamowaniu swojego lokalu lub swoich miejsc noclegowych, podsuwam więc pomysł hasła... "TYLKO U NAS MOŻESZ NA ŻYWO OBEJRZEĆ MECZE EKSTRAKLASY!!!". W Bieszczadach nie widziałem nigdzie takiej reklamy, byłaby totalną nowością.
Warto tutaj dać takie info, jak widać potrzeby jawne są!

Odpowiedz z cytatem