Cytat Zamieszczone przez Piskal Zobacz posta
...Zagroda Chryszczata brana była pod uwagę, ale za względu na ZLL nie mielibyśmy gdzie urządzić tradycyjnej wigilii. Przypuszczam, że gro osób zostanie też na sobotę, po tak pięknie rozpoczętym weekendzie, dlatego myślałem o lokalu, który otwarty by był dla nas przez 2 dni i nie kombinować. "Baza" to przypadek, to pierwszy lokal, chociaż nie pierwszy, do którego dzwoniłem, który może nas przyjąć. A miałem też na uwadze bazę noclegową.
Z "Bazą" nie ma problemów. Mamy swoją salę w sobotę, (tę co ostatnio, salę, nie sobotę), ale wspominałem, że pewnie w piątek zawita grupa osób na popijawę. Piątek jest niezobowiązujący.
(...)
Biorąc pod uwagę fakt, iż tylko Jimi będzie chętna spotkać się w Zagrodzie, a akurat żeby się z nią spotkać nie muszę jechać w Bieszczady, pora chyba nie mieszać w wątku i postawić na Bazę.
Cytat Zamieszczone przez Tomek Zobacz posta
Jest jeszcze jedna propozycja: nocny ekspres Wetlina - Łupków (i okolica). Rozmawiałem już wstępnie ze zleceniobiorcą, da się zrobić, niedrogo, trzeba tylko zebrać quorum. Ja oferuję bilet w jedną stronę, czyli dowóz z Łupkowa (i okolic) do Wetliny w sobotę po południu.
Ja się zgłaszam na ten ekspres, choć przyznać muszę, że ani miejsce (Baza) ani takie rozwiązanie (powrót uzależniony od innych) nie bardzo mi pasuje.
Cytat Zamieszczone przez Tomek Zobacz posta
Generalnie cieszy mnie, że skończyła się rozmowa o problemach, a zaczęła o rozwiązaniach. Kończmy tę telenowelę
Pragnących dowiedzieć się koniecznie kto, z kim, gdzie, dlaczego i jak na to zapatruje się rodzina bliższa lub dalsza oraz koledzy ze szkoły, proszę o ewentualne założenie odrębnego wątku i tam roztrząsać te ważkie tematy.