Mam taką samą opinię jak Bazyl. Chcialbym zapytać organizatora Piskala co miałaby Krysia z KIMBu, czy ona ma być lepsza od Caritasu. Proponuje aby Piskal wziął przykład z PZPR i w Wetlinie wyprowadził sztandar.Ja będę u Krysi nocował od czwartku do soboty z chęcią z kimś kielicha w piątek wypiję

Odpowiedz z cytatem
Wrzućmy na luz i może spróbujmy nie opuszczać terenu Bieszczadów Smolnikowo-Łupkowskich i zorganizujmy spotkanie np. w Zagrodzie Chryszczata, oczywiście po uprzednim skonsultowaniu się z właścicielem. Z tego co wiem, Zlot Leśnych Ludzi z imprezą zamkniętą odbywa się w piątkowy wieczór a w sobotę lokal jest dostępny dla wszystkich więc nasza garstka powinna tam się zmieścić przy jakimś stoliku (czy czegoś więcej nam potrzeba?). Co o tym sądzicie? Bardzo proszę i liczę na wypowiedź Piskala, gdyż już uczynił pewne ustalenia w Bazie i być może jednak tam byście woleli się spotkać? Oczywiście może się okazać, że jednak w Zagrodzie z jakiś powodów się nie uda więc wtedy trzeba będzie spróbować gdzie indziej i pozostanie na przykład Baza. Ponieważ czas upływa nieubłaganie a forum jest strasznie rozlazłą i niewdzięczną formą ustalenia czegokolwiek, bardzo proszę wszystkie osoby zainteresowane o szybką reakcję i wypowiedzenie się na ten temat. I nie traktujcie tego jak licytację tylko próbę jakiegoś, być może nieudolnego rozwiązania tego mętliku.

Zakładki