Pokaż wyniki od 1 do 10 z 81

Wątek: Kleszcze i borelioza

Mieszany widok

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Domyślnie Odp: Kleszcze i borelioza

Cytat Zamieszczone przez wadera Zobacz posta
    Jeżeli chodzi o coś antykleszczowego to dobra jest cherbata z czystka,która wspomaga leczenie boleriozy a także posiada jakieś składniki odstraszające kleszcze i zniechęcające do ugryzienia no i oczywiście cała ta chemia odkleszczowo-komarowa.
    Jak widać odkrywczy bym nie był, gdybym teraz o tym czystku napisał. Ewa, która ostatnio mocno zagłębiła się w zioła znalazła go jako zioło będące w czołówce do zażywania. I stało się, po przeczytaniu "10 powodów dla których warto pić herbatkę z czystka",od wczoraj parzę czystka i popijam. I są już efekty... staję się z godziny na godzinę młodszy, autosugestia pomaga przetworzonej formie czystka "oklejać" krętki (jeśli są we mnie?!), inne dobroczynności zapewne zauważę później.
    Będę się też bacznie przyglądał jak kleszcze będą mnie postrzegały i z dala wysyłały sygnał do siebie... "uuuuuuuwaaaaaaagaaaaaaa idzie gościu co pije czystka!". Psa muszę jeszcze nauczyć pić... oczywiście tego czystka.

Aaaaaa i jeszcze link o którym wspomniałem, chociaż o samym czystku w necie jest tego więcej.
    http://www.akademiawitalnosci.pl/10-...tke-z-czystka/

Ps. przemolla a Ty pijesz tego czystka?
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Botak Roku 2016 Awatar asia999
    Na forum od
    11.2008
    Rodem z
    jakieś 73 cm od Tarnicy ... w skali 1:1.000.000

Domyślnie Odp: Kleszcze i borelioza

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
    (...) I stało się, po przeczytaniu "10 powodów dla których warto pić herbatkę z czystka",od wczoraj parzę czystka i popijam. (...) Będę się też bacznie przyglądał jak kleszcze będą mnie postrzegały (...)
    Czystka piję od kilku miesięcy, głownie dlatego, że generalnie jestem "trawożerna" więc wychodzę z założenia, że albo coś da się zjeść albo trzeba z tego czegoś zrobić herbatę. Czystka dostałam do spróbowania i mi posmakował. Co do kleszczy to żadnego jeszcze z wiosennych leśnych włóczęg nie przyniosłam więc może mam już takie stężenie czystka we krwi, że działa.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)