Uważam, że to cokół..
Chodziło mi o uwagi dotyczące krokodyla..
Każdą „uwagę" nawet krytyczną wezmę na klatę, wszak „Prawdziwa cnota krytyk się nie boi”
Nie wiem dlaczego powtórzyłem zdjęcia. Ale niech tak już zostanie, dobrze? Przepraszam
Nie wiem, nie znam się na tym. Już ktoś na tym forum, napisał, że z aparatem w ręce się nie urodziłem. I to jest prawda. Będę Was zawsze katował takimi zdjęciami bo innych nie robię. Mam nadzieję, że kiedyś je polubicie…
Pozdrawiam
bertrand236
Bertrandzie, proszę odłóż brzytwę i pisz dalej.
Zdjęcia też poproszę, nawet te baaaardzo impresjonistyczne
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Z Bystrego pojechaliśmy z Renatką na cmentarz, na którym został pochowany Zakapior o nazwisku Nabrdalik. Piękna rzeźba Chrystusa miała feler. Chrystusowi odpadła prawa noga poniżej kolana i palec u tej nogi. Ot praca drewna w zmiennych warunkach atmosferycznych. Drewno zapracowało i stało się to, co się stało. Poszedłem do pobliskiego sklepu, kupiłem odpowiedni klej i „opaskę uciskową”. Przystąpiłem do operacji chirurgicznej polegającej na zespoleniu kończyny dolnej Chrystusowi. Ku mojemu zadowoleniu wynik tej operacji przeszedł moje oczekiwania. Mam nadzieję, że Nabrdalik widział moją pracę i wstawi się za mnie u kogo trzeba. Zjedliśmy z Renatką obiad w „Szynku na Zamościu” – miejscu w którym prawdopodobnie podaje się najlepsze jedzenie w Bieszczadzie. Wieczorem pojechaliśmy do Polejów, aby uzgodnić wspólne plany na dzień następny, no i wypić to, co było do wypicia.
bertrand236
Doczekaliśmy tytułowej operacji. Wychodzi na to, że do bardzo dobrej znajomości drewna, doszła Ci jeszcze praktyka ortopedyczna. Bardzo przydatna w górach :)
Wydaje mi się, że sam operowany ma większe możliwości wstawienniczeMam nadzieję, że Nabrdalik widział moją pracę i wstawi się za mnie u kogo trzeba.![]()
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Teraz Frasobliwy wygląda jakby złapał kontuzję w Biegu Rzeźnika
Dobra robota!
I dobra relacja! :)))
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)