Pokaż wyniki od 1 do 10 z 40

Wątek: Pierwszy raz w Bieszczady

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Pierwszy raz w Bieszczady

Widze, ze sie przyczepiliscie tego co napisalem, ale serio mam lepsze rzeczy do roboty niz chwalic sie anonimowo, napisalem jak jest zeby nie bylo takiego przeswiadczenia, ze nie wiem ide pierwszy raz w gory i mysle sobie Bog wie co . Tatry robilem w lekkim sniegu, Beskidy w zime oraz w nocy wiec jakies tam doswiadczenie wzgledne mam... Co do ilosci km to czas przejscia to pojecie wzgledne, ilosc km i roznica wysokosci juz nie, to sa konkrety pod ktore najlatwiej wyliczyc czy uda sie przejsc bez problemow czy nie, a chyba wiecie jak sie zachowuja dziewczyny kiedy im sie nie podoba . Dzieki za sugestie... Co do technologii czy tradycyjnych map, wiesz tak sie tylko wydaje, a prawda jest posrodku - dobrze jest miec i to i to. Raz na Babiej bylem w takim mleku ze bylo widac metr i bez GPS bysmy zeszli nie wiadomo gdzie (a tak bywa i duzo historii bylo juz), a na GPS w przecietnym nowszym telefonie masz taka dokladnosc, ze mozesz sie trzymac idealnie szlaku. Druga sprawa, jak nie wiesz w sumie gdzie jestes bo cos nie pasuje mapa do rzeczywistosci . Minusy oczywiscie, ze telefon sie zwiesi, braknie baterii, zepsuje sie itd. Przemolla, widzisz mnie nie interesuje historia, zupelnie, jest mi to totalnie zbedne, nic mi to nie daje, a cierpie na brak miejsca na zbedna wiedze . To tak jak bys chcial wejsc na forum, a pierw by Ci kazali nauczyc sie obslugi calego komputera, wymiany podzespolow itp . Ja ide w gory, zeby milo spedzic czas, popatrzec na widoczki i nature, porobic zdjecia i tyle. Nigdzie nie zwiedzam kosciolow i muzeum... dla mnie to strata czasu. Ja szanuje to ze kazdy ma inne upodobania i nie staram sie tego wysmiewac, ale widze ze ogolnie w necie to taka straszna tendencja na to jest, szczegolnie wszystkie takie fora zwiazane z gorami to jakies apogeum takiego podejscia i siania ironii :). Ja niestety cierpie na brak czasu, wiec jak kolwiek to brzmi to sobie nie moge pozwolic na jazde w ciemno, nie mowiac juz, ze jak bedzie beznadziejnie to wybranka wiecej nie bedzie chciala pojechac w tym kierunku, a ja bardoz lubie fotografowac nature .
    Ostatnio edytowane przez ktostam ; 24-08-2014 o 02:47

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)