Cytat Zamieszczone przez tolek banan Zobacz posta
Witam
1/Dojeżdżasz autem do Wetliny , tu zostawiasz auto np. pod sklepem i idziesz pieszo(asfaltem) do wsi Smerek a nawet trochę dalej do wejścia na szlak czerwony prowadzący na szczyt Smerek potem do przełęczy Orłowicza i w dół do samochody , który został w Wetlinie.

2/Dojeżdżasz autem do Wetliny , tu zostawiasz auto np. pod sklepem i idziesz pieszo(asfaltem) w stronę wsi Smerek za mostem na Wetlince skręcasz w lewo na żółty szlak na Jawornik i Rabią Skałę .Wracasz z Rabiej tą sama drogą do Jawornika , na Jaworniku odbijasz na zielony szlak do Wetliny , W Wetlinie wyjdziesz za kościołem i do auta kierujesz się w stronę Smereka asfaltem.

3/Dojeżdżasz autem do Wetliny , tu zostawiasz auto np. pod sklepem i idziesz pieszo(asfaltem) w stronę Ustrzyk Górnych do Górnej Wetliny gdzie czarny szlak zaprowadzi Cię do żółtego , a potem chwila i jesteś przy Chatce Puchatka. Połoniną idziesz do przełęczy Orłowicza a potem w dół do samochodu.

To moje propozycje na szlaki , które zaczynają się i kończą w tym samym miejscu
Wielkie dzięki :)!

Cytat Zamieszczone przez DUCHPRZESZŁOŚCI Zobacz posta
Kolego! Weź papierowa mapę rozłóż i wtedy zobaczysz, że możesz z Wetliny robić pętelki bez żadnych problemów wchodzić z jednej strony a zejść z innej. Przykład - wchodzisz z Wetliny żółtym szlakiem na przełęcz Orłowicza, następnie czerwonym szlakiem idziesz w kierunku najwyżej położonego schroniska w Bieszczadach, od schroniska schodzisz znowu żółtym, po 30 min( jak będziesz się spieszył to po 15) zobaczysz na lewo początek szlaku czarnego,to idąc nim dalej dojdziesz do Wetliny. Całą trasę niegdyś robiłem w 5 godzin z podziwianiem widoków, dzisiaj mając mięsień piwny i parę krzyżyków na karku muszę przeznaczyć 2 godziny więcej, niestety nogi nie dają rady.
Ostatni raz byłem w Bieszczadach na przełomie września i października 2011 to busiki kursowały jak szalone. Jak dobrze płaciłeś, to busiarze podwozili gdzie tylko zażądałeś.
W Tatrach tak zrobiłem to potem musiałem przez chochołowską iść 20km asfaltem, więc wolę popytać na forum :P.