Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: "Cu Bicicleta Prin Carpatii Orientali" ... czyli "bikepacking with kids".

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: "Cu Bicicleta Prin Carpatii Orientali" ... czyli "bikepacking with kids".

https://picasaweb.google.com/klubik....22429586767122

niby ta sama droga, niby podobne zdjecia ale jak zupelnie inny opis takie momenty utwierdzaja mnie w przekonaniu ze swiat obiektywny nie istnieje

"dla Polaka, lekki absurd, dla nich - normalka"
    "Spodziewaliśmy się, że będzie to nudny odcinek asfaltowy, tymczasem miło się rozczarowaliśmy."
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik Awatar dziabka1
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    warszawa

Domyślnie Odp: "Cu Bicicleta Prin Carpatii Orientali" ... czyli "bikepacking with kids".

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    https://picasaweb.google.com/klubik....22429586767122

niby ta sama droga, niby podobne zdjecia ale jak zupelnie inny opis takie momenty utwierdzaja mnie w przekonaniu ze swiat obiektywny nie istnieje

"dla Polaka, lekki absurd, dla nich - normalka"
    "Spodziewaliśmy się, że będzie to nudny odcinek asfaltowy, tymczasem miło się rozczarowaliśmy."
    Buba, ale porównujesz dwie zupełnie inne drogi!
    Absurdem dla mnie był fakt, ze przy takiej zwykłej, polnej drodze, jak u nas prowadzi na pastwisko, stoi sobie zwykły znak drogowy taki, jaki u nas stałby przy drodze asfaltowej.
    Ogólnie, to ten sposób komunikacji szalenie mi się tam podoba, bo milej się jeździ takimi drogami niż nudnym asfalciorem.

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez dziabka1 Zobacz posta
    Absurdem dla mnie był fakt, ze przy takiej zwykłej, polnej drodze, jak u nas prowadzi na pastwisko, stoi sobie zwykły znak drogowy taki, jaki u nas stałby przy drodze asfaltowej. .
    Na szczescie jak sie u nas poszuka tez jeszcze mozna znalezc takie miejsca gdzie znaki stoja w lasach i polach- tu np. lubuskie -istne zaglebie takich fajnych drog Jedno z sympatyczniejszych skrzyzowan jakie udalo sie spotkac. Tylko nie wiadomo ktora droga ma pierwszenstwo!

"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)