Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: Ponownie Dziczu i Bieszczady

Mieszany widok

dziczu
    Guest

Domyślnie Ponownie Dziczu i Bieszczady

Bardzo dziękuję Wam za porady, widać, że znacie się na Bieszczadach i...je kochacie!!! Faktycznie w swoim porannym poście nie wyjaśniłam kilku rzeczy:
    A mianowicie: nie mamy dzieci, nie mamy samochodu, pragniemy zwiedzić najpiękniejsze miejsca Bieszczad...aby się w nich zakochać. Do tej pory zwiedzaliśmy Tatry, które nas wciągnęły na tyle, żeby powracać tam w lato i w zimę. Ale nie tylko Tatry są piękne. Pragniemy poznać inne góry, zanurzyć się w naturze i przyrodzie aby zapomnieć trochę o codziennych problemach, a przy okazji trochę wypocząć(chodzi nam oczywiście o czynny wypoczynek)
    Nie wiemy jednak, gdzie najlepiej byłoby się zatrzymać(raczej nie namioty). Nie musimy mieszkać na jednym miejscu...
    No nic: czekam na wasze odpowiedzi i nie ukrywam, że te poprzednie bardzo nas zachęciły do poznania tych gór.
    Pozdrawiamy

Wiadomość została zmieniona (25-07-03 23:26)

Bieszczadnik
    Na forum od
    11.2001
    Rodem z
    Warszawa (Ochota)

Domyślnie Re: Ponownie Dziczu i Bieszczady

W takim razie, jeśli chodzi o radę ode mnie (na pewno subiektywną), to brzmi ona:
    www.sekowiec.net
    Sprawdź: najpierw wirtualnie, a potem realnie. Nie wiem tylko, czy są jeszcze wolne miejsca w sierpniu.
    Z Sękowca (Zatwarnicy) masz 3 wspaniałe kierunki wypadowe: Połoninę Wetlińską, Dolinę Krywego (najpiękniejszą na świecie) i Otryt.
    Pozdrawiam

Serdecznie pozdrawiam
    Stały Bywalec.
    Pozdrawia Was także mój druh
    Jastrząb z Otrytu

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)