Witam,
Znalazłem w internecie ciekawe zdjęcie zrobione w Bieszczadach. Chciałbym dowiedzieć się gdzie sotało zrobione? Czy macie jakieś przypuszczenia?
Bieszczady.jpg
Witam,
Znalazłem w internecie ciekawe zdjęcie zrobione w Bieszczadach. Chciałbym dowiedzieć się gdzie sotało zrobione? Czy macie jakieś przypuszczenia?
Bieszczady.jpg
Witamy na forum !
Tak, to rzeczywiście jedno z najbardziej rozpoznawalnych miejsc w Bieszczadach. Zachód słońca nad Przełęczą Goprowców
Autorem jest Janusz Grzech.
I oprawione wisi u mnie w pokoju![]()
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
... super zdjęcia te... i inne....
Witam,
potrzebuję porady z dziedziny fotografii i światła związaną z opisywanym wyżej miejscem a mianowicie Rozsypańcem. Czy robiąc obecnie trasę Wołosate - Rozsypaniec - Tarnica - Wołosate, lepiej na zachodzie słońca być na Rozsypańcu czy na Tarnicy?
I tu i tu możnaLogistycznie bliżej do cywilizacji z Tarnicy będzie. Ale i z Rozsypańca dość prosta droga na dół. To z punktu widzenia dostępu.
Patrząc pod kątem ciekawego ujęcia, to obecnie ani tu ani tu nie będzie zbytnio ciekawie. Ja w takich sytuacjach korzystam z nieocenionego Google Earth. Załączyłem dwie symulowane panoramy - zachód na Rozsypańcu i na Tarnicy,, w dniu 6.10.2014.
Moim skromnym zdaniem ciekawsze ujęcie będzie z Rozsypańca. Ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby naocznie porównać i z jednego i z drugiego miejsca.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki