Witaj
Z noclegiem pod namiotem nie ma problemu, pola namiotowe i kempingi sa dosyc liczne i w standardzie od pola z rzeczka i krzaczkami po pelna obsluge w Ciepla wode, kuchnie itd.
W Wetlinie jest wiele miejsc na rozbicie namiotu, w Ustrzykach Gornych to przede wszystkim kemping nr 150 (wyglada ciekawie, cale rodziny tam "koczuja", ale osobiscie nie mialem okazji tam sie rozbijac).
Trudno cos doradzic nie znajac waszych preferencji i wymagan..... ale na pewno cos znajdziecie.... mi osobiscie odpowiada Wetlina. Dobre miejsce do wypadow, troche knajp, szlaki w roznych kierunkach.... czego chciec wiecej :)
Mialem pomysl na przemierzanie gor z plecakami, ale zrezygnowalem. Stwierdzilem, ze lepiej rozbic sie w jednym miescu na kilka dni, zlazic gory bez tobołków i potem przeniesc sie do nastepnej miescowosci. Ja planuje noclegi w Wetlinie lub w Ustrzykach Gornych a potem sie zobaczy :)
Pomiedzy miescowosciami kursuja busiki wozace turystow. Za niewielka oplata mozna sie przemieszczac, jak sil na powrot do namiotu braknie :)
A kiedy jedziecie? Ja wyruszam z Łodzi najprawdopodobniej w niedziele rano :))
pozdrawiam i do spotkania na szlaku....

Odpowiedz z cytatem