Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
Wyprawa jak zwykle rewelacja!
Dzięki!

Podziwiam naprawde ze wam sie chce- taki kawal na weekend? a toperz mi marudzi ze w Beskidy albo na MRU za daleko na dwa dni Jest to najlepszy przyklad ze chciec to moc a wszystkie ograniczenia i "nie da rady" -sa wylacznie w naszej glowie!
Ja jestem przyzwyczajony - zawsze tak było. Ale zauważyłem, że wiele zależy od miejsca zamieszkania, np. dla znajomych Krakusów wyjazd poza Tatry/Gorce (tam mogli jeździć na weekendy w kółko i w te same miejsca) to już wyprawa, coś jak wyjazd na coroczny urlop (latem nad morze, zimą w góry).

Ale jak to z tymi dwoma dniami? w szkole przeciez nie ma urlopu... ja pamietam ze co roku zarywalam nawet po dwa tygodnie na jesienne i wiosenne wypady z rodzicami (a na Bieszczady w liceum to nawet po dwa miesiace )
Teraz robia jakis duzy dym w szkolach o to czy twoje chlopaki takie pilne ze nie chca opuszczac zajec?
Każda nieobecność w szkole to konieczność nadrabiania zaległości. Jak dziecko jest pilne to samo nadrobi, ale jak nie ... to potem trzeba siedzieć całe dni i pilnować. Szkoda mi na to czasu i zdrowia. Dlatego wolę nie nadużywać dodatkowych wolnych dni, poza jakimiś super wyjazdami.

Kit ze szczytem, sam szczyt bez drogi nie jest nic warty... a jak droga fajna to i szczyt niepotrzebny!
Wszedłem na szczyt na zasadzie jak już jestem pod szczytem to wejdę. I tak najważniejsza była, jest i będzie DROGA!

Czuwaj!
PABLO