Byle gdzie, byle kiedy i byle jak.
Byle z Wami.
Byle gdzie, byle kiedy i byle jak.
Byle z Wami.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Tarnawa !!![]()
Jak na dzisiaj kilometra nie przejdę, nawet po równym
Tarnawa lub inne miejsce z dojazdem
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Na chwilę obecną:
Koliba -Przysłup Caryński: 1 głos
Tarnawa: 2 głosy
Balnica: 3 głosy
Chyba jednak Tarnawa będzie najlepszym rozwiązaniem ale czekamy dalej na propozycje :)
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 24-10-2014 o 19:02
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Wot i logika kobieca! 3:2 dla Balnicy ale Tarnawa jest lepsza!
Ale KIMB ma być dopiero w maju przyszłego roku, a poza tym kilku chłopa na pewno będzie to jakoś na pewno uda się Ciebie donieść, w końcu jesteś długi ale chudy.
I to jest słuszna koncepcja, choć znaczna ilość słów na "b" wskazuje, iż można uznać ten głos za Balnicą.
PS
I z Balnicy będzie bliżej na Kermesz, o!
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 24-10-2014 o 19:58 Powód: argumenty się rozmnożyły
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
do Balnicy można spokojnie i legalnie dojechać autem terenowym, ale i dzielne osobówki widziałem pod Wojtka domem, aczkolwiek zdecydowanie nie polecam jazdy tam osobowym autem.
Więc jeśli ktoś będzie miał terenowe auto, to transport nie będzie problemem, można też oczywiście poprosić samego Wojtka, by przewiózł kogoś ten kilometr.
Tylko po co ja to piszę - jeśli wybierzecie Balnicę, to będę najbardziej żałował, że mnie tam nie było![]()
Z rowerowego punktu widzenia Balnica jest niezła, można tu dojechać z czterech stron: przez Maniów, Żubracze, Roztoki Górne lub Osadne. Wymieniłem jakieś tam drogi, bo nie licząc dróg, udało mi się ostatnio zjechać do Balnicy z Wierchu nad Łazem.
Z dotychczasowych propozycji daję więc kolejny głos na na "B".
O ile się nic ostatnio nie zmieniło, to nie koliduje. Wojtek dogadał się z niedźwiedziami, ale także - co mniej ważne - z leśnikami, że jego goście mogą do niego dojechać.
i znów, po co ja to piszę!
a rowerowo, to bez Zręcin, Bóbrkę, Żłobiska, Dukle, Komańczę, Maniów..
Ostatnio edytowane przez Miejscowy ; 24-10-2014 o 21:07
Nie wyrywajcie się tak z tym głosowaniem. Propozycje miejsc - jak najbardziej, ale najpierw sprawdźmy, czy gestorzy są w stanie nas przyjąć i na jakich warunkach. Bo jak coś im lub nam nie przypasuje, to co, znów będziemy głosować? :P
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki