"A tak poważnie, moim zdaniem osoba która daje propozycje lokalizacji, powinna uzgodnić z właścicielem obiektu, czy w danym terminie 15 -17 maja 2014 ma możliwość użyczenia i za jaką cenę."
-Właśnie w takim celu chciałam najpierw rozeznać się w sytuacji, czy jest zainteresowanie w ogóle danym miejscem, by wiedzieć o czym (i czy w ogóle) rozmawiać z konkretnym gospodarzem. Na ostatnim KIMBie zainteresowanie było duże ale w praktyce okazało się, że na miejscu zamierzało nocować 6 osób (mimo że każdy znał cenę mniej więcej). W tej sytuacji pojawia się pytanie czy jest sens rezerwować cały dom a może połowę. Myślę, że Balnica byłaby z tego powodu dobrym rozwiązaniem. Dam sobie rękę uciąć, że 20 czy 25 osób nie będzie nocować w Balnicy. Teraz już wiem, że jest sens rozmawiać i trzeba podejść do tego w sposób przemyślany:) Mam pewien zarys pomysłu w głowie (odnośnie ilości rezerwacji by wszyscy zainteresowani byli zadowoleni), dlatego podejmę się porozmawiania z Wojtkiem na ten temat. Nie ma sensu by więcej osób kontaktowało się w tej samej sprawie. Oczywiście kwestia miejsca pozostaje dalej kwestią otwartą!