Żeby nie być gorszym ja też pokaże swoje pamiątkowe zdjęcie przywiezione z tegorocznego KIMB-u
.
hm15.1000518.jpg
Nie lubisz leśnych dziadków ?
chyba zostałem źle zrozumiany, ...
To nie jest zdjęcie XIV Bieszczadzkiego Zlotu Leśnych Ludzi (który odbywał się równolegle do KIMBu)
Ja po prostu wolę piwo lane i udałem się do najbliższej (od Balnicy) knajpy aby w ciekawym towarzystwie napić się złotego płynu.
Stąd to pamiątkowe zdjęcie.
Rzeszów. Piątek ok. 23. Idę sobie z dworca na dworzec. Cisza. Nic sie nie dzieje. Aż tu niespodziewanie pojawia sie Piskal wracajacy z KIMBuNiektórzy to mieli fest KIMB.... ;-)
idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozmieszczeni, że spotyka się ich na każdym kroku
Potwierdzam i pozdrawiam. Już z domu. Jak się ogarnę, to też wrzucę kilka zdjęć. Dzięki Karolinko za odprowadzenie, Bartkowi za parowóz i inne rzeczy, a wszystkim kimbowiczom za świetną imprezę. Jimi za ogarnięcie wszystkiego, a Creamcheee'sowi za podwiezienie do Sękowca.
Wędrowcy na szlaku (kolejowym)P1040390.jpg
Co chwilę chciał tratować nas parowózP1040393.jpgP1040406.JPG
Albo spalinówkaP1040424.JPG
Za to na KIMBie wszyscy bawili się wspanialeP1040436.JPGP1040439.JPGP1040440.JPG
czy jeszcze w tym roku, mam na myśli porę wiosenno- letnią, będzie podobne spotkanie, choćby nawet w mniejszym wymiarze liczebnym? Nie udało mi się przybyć na majowe.
... tak, tak, tak.... słyszałem nawet, że ma się odbyć spotkanie, które nie doszło do skutku w maju.... pod wiatą w Zatwarnicy...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)