Nawet sympatycy mogą. Już się cieszę ze spotkania.
Pozdrawiam
bertrand236
Sasanko wyjęłaś mi to pytanie z ust :) Pozdrawiam
Czy to nowy, czy ze stażem, zrzeszony albo niezrzeszony, zapowiedziany czy przypadkowy... Na KIMB-ie wszyscy są mile widzianiGdy spotkania odbywały się w miejscach bardziej uczęszczanych, każdy mógł wejść i po po prostu się przysiąść. Teraz udział jest nieco bardziej sformalizowany, ale tylko ze względu na logistykę, bo główna idea pozostała: każdy, komu Bieszczady w duszy grają, może i powinien czuć się zaproszony. No to zapraszamy
![]()
Przecież każdy przyjechał kiedyś na KIMB po raz pierwszy![]()
Dzień dobry albo dobry wieczór, w końcu nie wiadomo kiedy to pójdzie.
Po chwili (ale niezbyt długiej) na zastanowienie myślę że dwa osobniki z forum (znaczy ja i marmota_m) z osobą pozaforumową (jeszcze o tym nie wiem) RACZEJ się także pojawiąAczkolwiek bez noclegu.
Powitać, powitać...Dopisuję zatem do listy trzy duszyczki.
Olaa i sasanka, dajcie znać, czy i Was wciągnąć. Oczywiście na razie wpisy są "doniczegoniezobowiązujące", trzeba tylko sobie obiecać, że "chcę, na razie mogę i na pewno się postaram". Do KIMB-u jeszcze całe pół roku, więc jasne jest, że - pojadę klasyką - "wszystko się może zdarzyć".
Ale - jak pisała Matka Prowadząca - do połowy lutego należy wnieść wpisowe, więc wtedy już klamka zapadnie i pójdą konie, a kobyłka u płota.
Zatem przybywam do Was Kochani :) Dam znać jeszcze co do noclegu ale raczej będę pewnie w Cisnej. Być może jeszcze 2-3 osoby z poza forum do nas dołączą, którym też Bieszczady w duszy grają. :)
Ostatnio edytowane przez sasanka zwyczajna ; 14-11-2014 o 21:34
W taki razie proszę wpisać mnie plus jedna osoba spoza forum bez noclegu. Czasu jest bardzo dużo i wszystko się może zdarzyć, ale ja mam nadzieję, że nic mi planów nie pokrzyżuje :)
Jak to napisał Marcowy(doniczegozobowiazujacy) postaram sie i ja/ 1osoba-bez noclegu/przybyc na spotkanie z drugiego konca europy .
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)