Domyślam się, że to komentarz do wersji 3+2+1. W razie problemów z dodawaniem - pomożemy![]()
Żeby nie być dyskutantem zabetonowanym na swojej pozycji, upraszczam propozycję - każdy może zgłosić nie więcej, niż trzy wątki a potem głosowaćteż na nie więcej, niż trzy.
Regulamin będzie głosił, że w kategorii "wątek roku", propozycja bez linku będzie nieważna.
Tutaj mocno głosuje za trzema wątkami. Pierwszy powód, to taki, że najczęściej podoba się więcej, niże jeden. I wtedy jest rozterka, który wskazać. Drugi powód poniżej.
To drugie, czyli sam wątek. Będzie znaczek przy wątku ze stosownym objaśnieniem. Dobrym pomysłem będzie też dodatkowo zawieszenie tych wątków w specjalnym dziale, jak proponował Henio. I trzy proponuję między innymi po to, żeby jeden jedynak samotnie nie wisiał.
To i ja się nie upieram. Niech będą Bieszczady, ale z punktu widzenia geograficznego: góry między Przełęczą Łupkowską a Przełęczą Wyszkowską (albo jak ktoś chce - Toruńską).
Inni! Proszę dać głos!

Odpowiedz z cytatem
Ale nie chodziło mi o wywoływanie kogokolwiek do tablicy, ale o porównanie różnych zachęt dla nowych użytkowników. Osobiście nie uważam, żeby kategoria Debiutanta Roku miała w sobie moc przyciągania i w jakikolwiek sposób zwiększała napływ nowych osób na forum, za to wydaje mi się, że lepszy efekt daje ciepłe przyjmowanie nowych. Co za tym idzie: skoro magnetyzm Debiutanta Roku nie działa, a z kandydatami jest krucho, to może należałoby rozważyć zastąpienie tej kategorii jakąś bardziej sensowną.