- Forumowicz Roku - karpacki
- Kronikarz Roku - karpacki
- Debiutant Roku - karpacki, minimum 50 proc. głosów ze wskazaniem kandydata w I turze, inaczej nagroda nie będzie przyznana
- Botak Roku - kandydatura dowolna i spontaniczna, brat-łata
- trzy wątki - karpackie
By to mohlo být?![]()
Dlaczego, kiedy i jak nastąpiła zmiana "bieszczadzkości" na "karpackość" ? Tym sposobem, jak pisała wcześniej Asia, doczekamy się niedługo, że w naszym sklepie sosnowym nie uświadczysz nic sosnowego, będzie może ładnie i pięknie lecz sosnopodobnie. Czy to jest bieczczadzkie forum dyskusyjne czy karpackie forum dyskusyjne? Ja rozumiem, żeby ustanowić jedną kategorię karpacką (np. wątki) - ale wszystkie?
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 19-11-2015 o 20:56
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Zwariować z Wami można...
Nie. Bo nieBotak nie może znać granic ni kordonów.
To miłe, że mimo wszystko we mnie wierzycieZamieszczone przez Wojtek Pysz
![]()
Debiutant Roku - II turę organizujemy i nagrodę przyznajemy tylko wtedy, jeśli ponad 50 proc. wyborców z I tury wskaże jakiegokolwiek kandydata spełniającego warunki, czyli debiutującego na forum w roku 2015. Data rejestracji nie ma znaczenia, chodzi o początek aktywności.
No to ewentualnie:
- Forumowicz Roku - bieszczadzki
- Kronikarz Roku - bieszczadzki
- Debiutant Roku - bieszczadzki (ale warunkowy)
- Botak Roku - ponadregionalny i niczym nieskrępowany
- trzy wątki - karpackie.
I jak?
Ale ja nie zamierzam nigdzie uchodzić ani tym bardziej rewolty w tym kierunku wzniecać.Wątki pozabieszczadzkie czytam - niektóre z wielkim zainteresowaniem a relacje karpackie powodują u mnie bezdech z zachwytu. Pewnie odwiedzałabym forum nawet wtedy jeśli forumowiczem roku zostałby ktoś kto zalogowałby się wyłącznie po to, żeby napisać, ze ma te głupie Bieszczady w...głębokim poważaniu ale za to przebiłby wszystko fantastyczną relacją z wyprawy na Ural. Zawsze można czytać sobie archiwum.
A jeśli kiedykolwiek mi się forum znudzi to po prostu przestanę je odwiedzać bez specjalnych obwieszczeń i darcia szat.
A co do fotelika...tak naprawdę to o sosnę w Bieszczadach przecież trudno...
Miał być Wariat Bieszczadzki 2015 to i w naturalny sposób się objawił!Ode mnie Marcowy otrzymuje paczkę Sucharów Bieszczadzkich (zwłaszcza za te Okruchy...).
Dla mnie idealnie. Chociaż...może ktoś ma jeszcze jakiś inny pomysł na nazwę zwycięzcy kategorii "botakowej". (wiem, wiem, sama botaka lansowałam ale ciekawi mnie kolejna faza wariowania Marcowego)
Rozumując że będzie to mój - nasz jedynie słuszny i prawidłowy wybórto może : Najmojszy Roku
A TAK. Z przypomnieniem, gdzie leżą Bieszczady: http://forum.bieszczady.info.pl/showthread.php/9134
Dostarczyć wprost z taśmy produkcyjnej? Nie będą może wtedy takie suche;-)
Jest O.K. Tak uważam. Boję się, że Jaśnie Oświecony Ojciec Dyktator naprawdę zwariuje.
Pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)