Napiszę Wam coś w tym temacie... Marcowy ma dużo racji... Kiedy pierwszy raz napisałem i ciągnąłem swoje flaki z olejem, to nie miałem zielonego pojęcia, że są jakieś Powsimordy itp i itd... Byłem natomiast serdecznie przyjęty i czułem, że mogę napisać kolejny post... tak sobie pisałem i kiedy dyskusja na temat Powsimord się rozwiązała zacząłem to śledzić i wnikać, o co w tym wszystkim idzie... Tak zostałem Debiutantem, ale napiszę Wam, że miłe to i owszem było, ale radość jest o wiele większa, jeśli ktoś skomentuje post, bo to zachęca do dalszego pisania relacji, albo tez nie... wiadomo, nie należy też oczekiwać, aby każdy zamieszczał relacje z każdej wędrówki, lub wyjazdu w góry, a cały tabun forumowiczów na jeden post odpowiadał zgodnym chórem po trzykroć. Co nieco może też się przejeść... ale nie ma nic gorszego na forum niż dłuższa cisza. Nawet niektórych podziwiam, że nie dają za wygraną, jak po kilka postów bez komentarza przelatuje... a co do lobbowania to wcale nie musi być złe... ale to już może mieć wpływ na to w jakim kierunku pójdzie forum i czyje ono będzie....

Odpowiedz z cytatem