Pokaż wyniki od 1 do 10 z 76

Wątek: Powsimordy 2016 - dyskurs

Mieszany widok

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Domyślnie Odp: Powsimordy 2016 - dyskurs

Idea piękna, ale mglista jak Osława w listopadzie Mam wrażenie, że Suchar częściowo powiela inne kategorie, a ja bym optował raczej za rozszerzaniem obszaru nagradzania, jeśli już coś zmieniamy.

A tak mi przyszło do głowy, żeby trochę odreagować... Może Wariat Roku? Oczywiście w pozytywnym sensie, albo ktoś notorycznie zakręcony, albo szaleniec jednorazowy. Czyli kandydować może nawet świeżak, który wyruszył w ekstremalną podróż bez GPS-a z Soliny do Polańczyka Kategoria bez wymogu bieszczadzkości, w ogóle bez żadnych wymogów - jak wariactwo, to bezgraniczne Ale kandydaturę trzeba w kilku słowach umotywować.

Zostają Kronikarz i Forumowicz, głosujemy też na trzy wątki, jak proponuje Wojtek. Co Wy na to?

Szkutawy
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
    Idea piękna, ale mglista jak Osława w listopadzie Mam wrażenie, że Suchar częściowo powiela inne kategorie, a ja bym optował raczej za rozszerzaniem obszaru nagradzania, jeśli już coś zmieniamy.

A tak mi przyszło do głowy, żeby trochę odreagować... Może Wariat Roku? Oczywiście w pozytywnym sensie, albo ktoś notorycznie zakręcony, albo szaleniec jednorazowy. Czyli kandydować może nawet świeżak, który wyruszył w ekstremalną podróż bez GPS-a z Soliny do Polańczyka Kategoria bez wymogu bieszczadzkości, w ogóle bez żadnych wymogów - jak wariactwo, to bezgraniczne Ale kandydaturę trzeba w kilku słowach umotywować.

Zostają Kronikarz i Forumowicz, głosujemy też na trzy wątki, jak proponuje Wojtek. Co Wy na to?
    Wariat Roku mi się podoba ... nasunęła mi się nawet pewna myśl, co do kandydatury, na którą bym głosował. Jeśli idzie o wątek, to myślę, że propozycja Asi jest lepsza ze względu na szersze spektrum w którym i wątek mógłby się znaleźć i post, wiersz, czy fotografia. Co kto sobie zażyczy i uważa za godne nagrodzenia.

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
    Może Wariat Roku? Oczywiście w pozytywnym sensie, albo ktoś notorycznie zakręcony, albo szaleniec jednorazowy. Czyli kandydować może nawet świeżak, który wyruszył w ekstremalną podróż bez GPS-a z Soliny do Polańczyka Kategoria bez wymogu bieszczadzkości, w ogóle bez żadnych wymogów - jak wariactwo, to bezgraniczne Ale kandydaturę trzeba w kilku słowach umotywować.
    Albo ktoś, kto uparł się przechodzić San wpław i zamoczył sobie jedyne posiadane pudełko z tabaką Ale dosyć o mnie.
    Dobre, ale moim zdanie z wymogiem bieszczadzkości. Tak jakoś z Bieszczadami to forum mi się kojarzy.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)