Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
Idea piękna, ale mglista jak Osława w listopadzie Mam wrażenie, że Suchar częściowo powiela inne kategorie, a ja bym optował raczej za rozszerzaniem obszaru nagradzania, jeśli już coś zmieniamy.

A tak mi przyszło do głowy, żeby trochę odreagować... Może Wariat Roku? Oczywiście w pozytywnym sensie, albo ktoś notorycznie zakręcony, albo szaleniec jednorazowy. Czyli kandydować może nawet świeżak, który wyruszył w ekstremalną podróż bez GPS-a z Soliny do Polańczyka Kategoria bez wymogu bieszczadzkości, w ogóle bez żadnych wymogów - jak wariactwo, to bezgraniczne Ale kandydaturę trzeba w kilku słowach umotywować.

Zostają Kronikarz i Forumowicz, głosujemy też na trzy wątki, jak proponuje Wojtek. Co Wy na to?
Wariat Roku mi się podoba ... nasunęła mi się nawet pewna myśl, co do kandydatury, na którą bym głosował. Jeśli idzie o wątek, to myślę, że propozycja Asi jest lepsza ze względu na szersze spektrum w którym i wątek mógłby się znaleźć i post, wiersz, czy fotografia. Co kto sobie zażyczy i uważa za godne nagrodzenia.