Sprawdziłem, że w tamtym roku w pierwszej turze głosowało 25 osób, więc już jest lepiej ale może jeszcze ktoś zapomniał? Zostały jeszcze prawie dwie godziny!
Sprawdziłem, że w tamtym roku w pierwszej turze głosowało 25 osób, więc już jest lepiej ale może jeszcze ktoś zapomniał? Zostały jeszcze prawie dwie godziny!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Rzutem na taśmę głos oddał:
27. ridol
Dzięki za udział w zabawie, wyniki I tury za jakąś godzinkę![]()
Drodzy i Szanowni,
Miło mi poinformować, że w I turze wyborów Powsimordy 2015 oddaliście 27 głosów, z czego 26 ważnych. Wasze nominacje rozłożyły się w ten sposób, że do II tury w kategorii Kronikarz Roku wchodzą kandydaci, którzy uzyskali więcej niż 2 głosy, zaś w kategoriach Debiutant Roku i Forumowicz Roku - kandydaci, którzy zdobyli więcej niż 1 głos.
A do finału w poszczególnych kategoriach weszli (w kolejności alfabetycznej):
DEBIUTANT ROKU
P_A_B_L_O
sasanka zwyczajna
sławek71
tolek banan
KRONIKARZ ROKU
bertrand236
coshoo
Wojtek Pysz
zbyszek1509
FORUMOWICZ ROKU
asia999
Jimi
przemolla
sir Bazyl
Wojtek Pysz
Gratulacje!
I w tym momencie rusza II tura wyborów, w której czekam na Wasze głosy zatytułowane II tura i wypełnione według schematu z tury I, czyli:
DEBIUTANT ROKU - nick kandydata lub kreska
KRONIKARZ ROKU - nick kandydata lub kreska
FORUMOWICZ ROKU - nick kandydata lub kreska
Oczywiście wybieramy tylko spośród ww. nicków.
Dajcie głos!![]()
Schemat I tury był taki:
Teraz piszesz:I TURA
Kronikarz Roku - nick kandydata lub kreska,
Debiutant Roku - nick kandydata lub kreska,
Forumowicz Roku - nick kandydata lub kreska.
Kreska oczywiście oznacza, że nie mamy odpowiedniego typu (typa?) w tej kategorii. Bardzo proszę o zachowanie tego układu karty i tej kolejności kategorii - Ojciec Prowadzący nie terminował w PKW, więc łatwiej będzie mu liczyć![]()
Czy kolejność kategorii ma znaczenie ??I w tym momencie rusza II tura wyborów, w której czekam na Wasze głosy zatytułowane II tura i wypełnione według schematu z tury I, czyli:
DEBIUTANT ROKU - nick kandydata lub kreska
KRONIKARZ ROKU - nick kandydata lub kreska
FORUMOWICZ ROKU - nick kandydata lub kreska
Ma, ale tylko dla mniePo prostu fajnie by było, gdyby wszystkie głosy były według jednego schematu - obojętnie jakiego, ale tego samego, bo wtedy mi łatwiej sumować głosy. Ale to tylko prośba, kolejność kategorii nie ma żadnego wpływu np. na ważność głosu - poradzę sobie z każdym. Nie ma takiej rury na świecie,której nie można odetkać
Mamy pierwszych elektoratów w drugiej turze!
1. sir Bazyl
2. zbyszek1509
3. Aleksandra
4. tomas pablo
5. bieszczadzka kuna
6. Wojtek Pysz
7. bartolomeo
8. michalN
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 12-01-2015 o 20:17
Orzesz kurka wodna! Kolega creamcheese słusznie zwrócił uwagę na pewne manipulacje Wysokiej Komisji Wyborczej, które otwierają jej furtki, co tam furtki, wrota otwierają do manipulacji wynikami!!! A ja już wysłałem kartę wyborczą w tej zawirowanej kolejności. Co robić, co robić teraz?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Bardzo Ważne Pytanie: sir Bazyl i piszący to pytanie byli już trzy razy Powsimordami. Gdzieś kiedyś w jakimś w regulaminie czytałem, że Powsimordą bywa się tylko trzy razy w życiu. Czy tych dwóch kandydatów nie trzeba by usunąć z listy???
Hm, zdawało mi się, że tuż po ogłoszeniu wyników przystąpiłam natychmiast do drugiej tury, a tu jestem piąta w kolejności. Biorąc nawet pod uwagę kolejność alfabetyczną to i tak dziwnie inni głosowali przede mną.oczywiście żartuję i szczerze życzę kandydatom szczytowych ilości głosów.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)