To może być interesujące http://charytatywni.allegro.pl/straz...gorne-i1281901
To może być interesujące http://charytatywni.allegro.pl/straz...gorne-i1281901
W tamtym roku była w pakiecie wycieczka w okolice Opołonka :}
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
A w tymNie oglądałem Watahy...które to były szlaki bohaterów ?możliwość przejścia szlakami bohaterów serialu
Ja oglądałem i nie polecam tych szlaków. Np. w jednym z odcinków wopiści zsuwają się za kruszarkami do Riabego, biegną jakieś pół minuty najpierw potokiem, później lasem i wybiegają na granicy z UA, na przełęczy Beskid czy Bukowskiej! Rzeźnia Panie! W innym z odcinków był bieg przez polanę z góry na dół z goniącym ich niedźwiedziem w roli głównej, zakończony wspólną kąpielą w jakimś bajorku. Na to może bym się pisał ale nie do końca jestem przekonany, że mnie nie zobaczy i nie wyczuje z odległości około metra. Z drugiej strony, jest ryzyko - jest zabawa! :)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
.... na pewno Creamcheese chodził tymi szlakami... tym bardziej, że to jeśli idzie o góry i doliny, to cztery... no może pięć miejsc... zaporę, czy strażnice itp można sobie darować ...."szlaki bohaterów" na mur beton przeszedłeś...ubiegłoroczny Opołonek był na pewno ciekawszy.... słyszałem, że na potrzeby tego serialu wybudowali chatkę... ekipa filmowa miała ją pozostawić, a rozebrała ...sam film nawet mi się podobał.... no bo był umiejscowiony w Bieszczadach... ponoć ma powstać następna seria.... ale nie w Bieszczadach... to wieść z trzeciej ręki.....ja tam wolę zabawę ... bez takiego ryzyka...
"Ja oglądałem i nie polecam tych szlaków. Np. w jednym z odcinków wopiści zsuwają się za kruszarkami do Riabego, biegną jakieś pół minuty najpierw potokiem, później lasem i wybiegają na granicy z UA, na przełęczy Beskid czy Bukowskiej! Rzeźnia Panie!"
-leżę i płaczę
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki