Drogi Adminie
Mój komentarz nie dotyczył domu z numerem 93 lecz 100 (słownie: sto).
Informacje o ofercie wziąłem ze strony: http://www.bieszczady-s.fr.pl/noclegi/n_wolkowyja.html (trzeci od góry).
Jest tam podane imię: Rozalia.
Dlaczego napisałem ten list? Odpowiedź jest prosta: jestem wzburzony takim traktowaniem klientów! Przejechałem w korkach i upale 450 kilometrów. Na miejscu dowiedziałem się, że szlag trafił moje upragnione 3 dni odpoczynku.
Człowiek, z którym rozmawiałem był bardzo nieuprzejmy. Swoim piskliwym głosikiem poinformował mnie, że miejsc nie ma i nie obchodzą go rezerwacje, a w ogóle to ja nie załatwiałem tego z nim tylko z jego żoną, przyjął już ludzi i nie ma miejsc... i podobny bełkot...
Rezerwację potwierdzałem. Chciałem się upewnić, że przyjadę, rozpakuję rzeczy i będę się cieszył swoimi wolnymi dniami.
Przyjechałem z całą rodziną, której wcześniej dużo opowiadałem o pięknie Bieszczad, Soliny i okolic.
Wszyscy z niecierpliwością czekali na rejs statkiem, spacery brzegiem jeziora, zachód słońca .. itd.
Po przyjeździe spotkało nas wielkie rozczarowanie!!!!
To jest powód, dla którego zdecydowałem się zamieścić ten list.
Swoją drogą, chciałbym podsunąć Wam (Administratorom) pomysł, aby obok informacji o noclegach umieszczać ocenę (np. gwiazdki) oraz dać możliwość swobodnego wypowiadania się klientom (czy też niedoszłym klientom) na temat jakości oferowanych usług.
Informacja w takim serwisie byłaby nieco bardziej kompletna, a tym samym rzetelna - bo ogłoszeniodawcy nie podawaliby informacji, które po zweryfikowaniu okazywałyby się kłamstwem.
Przyczyniłoby się to do ogólnej poprawy usług turystycznych, bo ZŁE firmy (czy osoby prywatne) od razu byłyby wytykane i eliminowane.
Innym pomysłem może być złota i czarna lista.
Podobne oceny (ale dotyczące stacji paliw) są na stronach: http://www.autocentrum.pl/index.php3?FF=267 i jakoś Admini nie boją się, że zostaną pozwani za udostępnienie możliwości swobodnej wypowiedzi przez internautów.
Pozdrawiam Kris

Odpowiedz z cytatem