>
>Swoją drogą, chciałbym podsunąć Wam (Administratorom) pomysł, aby obok >informacji o noclegach umieszczać ocenę [..]
Niestety jest to mało realne. Odpowiadając za siebie, moge powiedziec, że nie umiesciłbym tego typu oceny na stronie - ponieważ brakuje chętnych do podpisania się pod taką oceną - co mnie dziwi. Nie tylko jednak dlatego - musiałoby być wiele głosów na ten sam obiekt i dopiero wtedy można by wyciągnać jakieś wnioski. Móglbym ocenić jedynie obiekty w ktorych byłem, lub znam je z innych przyczyn - jest tego trochę, ale w skali całego spisu noclegów to i tak kropla. Biorąc adres z tego typu spisu zawsze się ryzykuje, choć takie przypadki zdarzają się bardzo rzadko, miałeś niestety pecha (weryfikacja wiekszości tych adresów jest nierealna) - osobiście nie dostałem powazniejszej skargi na nocleg, odkąd prowadzę serwis, a z ciekawości dodam, że najwieksze bluzgi i to od wielu osób dostała (a co mi tam): Chatka Puchatka.
Dodatkowo jestem zdania, że na forum JAK NAJBARDZIEJ mozna i trzeba o tym pisać - jeśli jednak sie kogoś krytykuje z czystej przyzwoitości nie nalezy chowac się pod nickiem (a może Kris to zazdrosny sąsiad pani L.?) Gdyby było inaczej zamknięto by połowę forów i grup dyskusyjnych w tym kraju.
Informacja wpisana na forum przez jego uzytkownika, nie jest zdaniem wyrażonym przez dany serwis - to do Admina. Można dodatkowo umieścić odpowiednią notkę. Rozumiem rozterki po przypadku który opowiadałeś, ale Forum to jednak co innego - zawsze zresztą można skonsultować na pl.rec.prawo. Tracą na tym ci porządni, bo cwaniacy są bezkarni.
Być może siła tkwi w rozgłosie - przypominam, że bardzo niepochlebne opinie (kilka) na temat jednej ze znanych agencji wiszą do dziś na stronach tvp3 rzeszow, oraz, że w tym sezonie całkiem niexle sie oberwało PUT z Soliny, aż do "Wiadomości" to zaszło, wisi do dziś na serwisach informacyjnych i zamiast ciagać te serwisy po sądach, właściciel się gesto tłumaczył.
Irek - fakt, że około 2 miesiące temu uruchomiłem pregierz. Otrzymałem w związku z tym całe 0 (zero) maili, być może przyczyną jest sam fakt, że trzeba włozyć minimum wysiłku i wysłać maila (napisanie skryptu php do obsługi tego działu, chwilowo przerasta moje skromne mozliwości), albo w Bieszczadach jest wyjątkowo dobrze w temacie noclegi ;-) Ponieważ była to kolejna próba i kolejny niewypał, dział ten wkrótce zniknie - tym razem bezpowrotnie. Jednak na razie jeszcze jest. Ale co innego umieścić takie info na "pregierzu", a co innego obsmarowywać punkt w spisie noclegów.

Odpowiedz z cytatem
Zakładki