A ja odszukałam Kropkową dedykację...!Lipiec 15 033.jpg
A ja odszukałam Kropkową dedykację...!Lipiec 15 033.jpg
WUKA
www.wukowiersze.pl
.Kilka razy spotkałem Trzykropka...raz nawet podrozowal ze mna,, i nigdy bym nie przypuszczal..ze jego mogą dotyczyc tez te piękne słowa .."Spieszmy się kochac ludzi tak szybko odchodzą" ..i słusznie Piskal mowisz..niedługo i nas zabiorą na niebieskie poloniny ...
Bob
WUKA
www.wukowiersze.pl
"Człowiek , narodzony z niewiasty , dni krótkich jest i pełen kłopotu..." Hi 14.2
Żegnaj! + P.....
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Dawno nie wpadałem na forum. I od tego wątku zaczynam. Stachu........
bertrand236
...
Kurde, Stachu, dlaczego akurat w takiej sytuacji mogłam poznać parę osób z forum? Nie mogłeś inaczej??
Uśmiecham się do was :)
A tu obiecany wiersz (Jimi!). Napisała go Maria Pawlikowska - Jasnorzewska po śmierci Żeromskiego, ale bardzo, bardzo mi pasuje do Stacha.
...
Teraz już znasz najmilszy
Zagadkę życia
---- Czemu milczysz
Ty, któryś mówił prawdę o wielkich przeżyciach?
Otoczony gwiazd i słońc ramą
zasłuchany w najsłodsze dźwięki
masz srebrne pióra u ramion
Lecz Twoje złote pióro wypadło Ci z ręki
Biedny ten, co śmiał sądzić Twoje serce wieszcze
Żałujmy go, Bóg z nim
--- Tyś święty a Twój profil zapatrzony w przestrzeń
ma ziemię za nimb
Ostatnio edytowane przez dziabka1 ; 24-07-2015 o 11:48 Powód: spacje
Każdy szczery uśmiech jest na wagę złota. Dziś i w ogóle. Dzięki
Ja Trzykropka nie znałam osobiście, ale znając Go nawet jedynie wirtualnie żal jest jednak nie wirtualny a rzeczywisty. Wierząc jednak, że jednak istnieje Coś Więcej niż tylko zwykle, ziemskie trzy kropki naszego bytu wierze również, że i Trzykropek właśnie tylko zmienił miejsce tworzenia. A skoro na początku było Słowo i Słowo było właśnie Tam, to gdzie Trzykropkowi będzie lepiej? Niech odpoczywa w spokoju i wiecznej radości.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki