Witam. Wybieram się z dziewczyną w Bieszczady i moje pytanie brzmi następująco gdzie najlepiej jechać żeby zwiedzić góry jakieś szlaki?? Najlepiej żeby był to adres pod który mogę zajechac :) Z góry dzięki; )
Witam. Wybieram się z dziewczyną w Bieszczady i moje pytanie brzmi następująco gdzie najlepiej jechać żeby zwiedzić góry jakieś szlaki?? Najlepiej żeby był to adres pod który mogę zajechac :) Z góry dzięki; )
Witaj na forum. A jakie są Twoje wymagania?
Pozdrawiam
Poszukaj na forumie np. tu: http://forum.bieszczady.info.pl/show...y-pierwszy-raz
Ostatnio edytowane przez bertrand236 ; 24-08-2015 o 16:00
bertrand236
Wymagań kto wie jakich nie mam chodzi mi ogólnie o ładne widoki żeby było gdzieś iść na spacer no wiadomo żeby się podobało :) dziewczyna wraca z zagranicy i chce ja właśnie zabrać na takie trochę spóźniony wyjazd wakacyjny :)
No niby racja :) nikt nie ma nic więcej do zaproponowania?
Pytasz ogólnikowo to i takie dostajesz odpowiedzi.
Prosisz o adres (noclegu jak mniemam) to powiedz jakie masz wymagania i na ile Cię stać. W UG możesz nocować Pod Caryńską za 160 zet/2 osoby lub na polu namiotowym za 2x10+7 za namiot+7 za ewentualny samochód. Do tego po 1,60/osoba/dzień opłata klimatyczna.
Takiż sam rozrzut cen jest w Wetlinie.
Te dwie lokalizacje (podane przez Piscala) są blisko ładnych widoków i można iść na spacer, zwiedzić góry i będzie się podobało.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki