Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Z rowerem na Równą

Mieszany widok

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Domyślnie Odp: Z rowerem na Równą

Cytat Zamieszczone przez Wojtek Pysz Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez krzychuprorok
    Na liczniku 121 km
    Żeby poczuć, co oznacza te "121", trzeba w upale przejechać kawał górzystej drogi na rowerze. Potem rower z sakwami na Równą wypchać. A na koniec zdecydować: czy jestem bardziej zmęczony, czy bardziej szczęśliwy?
    Mnie wystarczy przejechać 70km po równym asfalcie. To totalne SF, żeby wsiąść na rower w Polsce, przejechać ćwierć Słowacji i jeszcze wnieść potem rower na Równą Zastanawiam się tylko czy nie wygodniej byłoby robić końcówkę gruntową drogą z Łumszorów? Co prawda nachylenie też niemałe, ale ruch samochodowy zdecydowanie mniejszy lub może nawet i żaden.

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Cytat Zamieszczone przez bartolomeo Zobacz posta
    Mnie wystarczy przejechać 70km po równym asfalcie. To totalne SF, żeby wsiąść na rower w Polsce, przejechać ćwierć Słowacji i jeszcze wnieść potem rower na Równą
    Po równym asfalcie rzeczywiście nienajlepiej się jeździ

Zastanawiam się tylko czy nie wygodniej byłoby robić końcówkę gruntową drogą z Łumszorów? Co prawda nachylenie też niemałe, ale ruch samochodowy zdecydowanie mniejszy lub może nawet i żaden.
    Ruch rzeczywiście żaden, bo na tamtą drogę trzeba mieć mocno terenowy samochód i sporą fantazję;-) Zaczekajmy na ciąg dalszy, może Krzuchu do Łumszorów zjechał.

Bieszczadnik Awatar krzychuprorok
    Na forum od
    10.2007
    Rodem z
    Rzeszów/Rymanów

> Na liczniku 121 km
    Żeby poczuć, co oznacza te "121", trzeba w upale przejechać kawał górzystej drogi na rowerze. Potem rower z sakwami na Równą wypchać. A na koniec zdecydować: czy jestem bardziej zmęczony, czy bardziej szczęśliwy?
    Na szczycie zmęczenie już tak nie doskwierało bo przyszło szczęście.

Mnie wystarczy przejechać 70km po równym asfalcie. To totalne SF, żeby wsiąść na rower w Polsce, przejechać ćwierć Słowacji i jeszcze wnieść potem rower na Równą Zastanawiam się tylko czy nie wygodniej byłoby robić końcówkę gruntową drogą z Łumszorów? Co prawda nachylenie też niemałe, ale ruch samochodowy zdecydowanie mniejszy lub może nawet i żaden.
    To nie jest SF, wystarczy regularnie jeździć na rowerze, choć ten dzień akurat dał mi w kość. Wybrałem wjazd od strony Lipowca, bo nigdy tam nie byłem i chciałem pokonać tą drogę z płyt.

Ruch rzeczywiście żaden, bo na tamtą drogę trzeba mieć mocno terenowy samochód i sporą fantazję;-) Zaczekajmy na ciąg dalszy, może Krzuchu do Łumszorów zjechał.
    Nie tylko terenowe samochody tam jeżdżą, ale ruch jest znikomy, nie przeszkadza. Do Łumszorów nie zjechałem, już kiedyś szedłem stamtąd na Równą. Wybrałem inny wariant o czym w następnym poście.
    Rano obudził mnie głos gruzawika, który wjechał na połoninę z kilkoma osobami na pace. Przyjechali prawdopodobnie na zbiór brusznicy.
    Poranne zdjęcia ze szczytu:

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)