Oj joj! ale się narobiło. Ja chciałem przestrzec a nie zachęcać do całowania smoków.
---
Podziękowania dla Bartka za jesienną wędrówkę.
Oj joj! ale się narobiło. Ja chciałem przestrzec a nie zachęcać do całowania smoków.
---
Podziękowania dla Bartka za jesienną wędrówkę.
No pewnie, że podziękowania :))) Pamiętam, że kiedy trafiłam na to forum, to "Subiektywna fotorelacja" foto-relacjonowana przez Bartka właśnie była moją ulubioną :) I nie tylko moją zresztą - o czym świadczą tytuły powsimordowe. Spokojne, piękne wędrowanie.
...chociaż...
Tak tu forumowo tęsknię też za wyprawami Trzech Rycerzy!
Dzikie pola, przygody...a tu tymczasem Pan Wołodyjowski na próżno szuka w bezdusznych wiatach ech kresowych stanic, Kmicic nurza się bez pamięci w nałogach przeróżnych - od jarania do dzikich węgierek a nawet płoszy z kniei bogu ducha winne śliczne rude zwierzątka z rogami, a Imć Zagłoba pewnie nad nalewkami jakimiś smakowitymi tegorocznymi duma...
Asiu: od grudnia rusza bezpośredni dyliżans relacji Rzeszów-Dzikie Pola. Jest nadzieja na nowe relacje z Chreptiowa! A "Subiektywna fotorelacja"? Chyba teraz wolę opisywać wycieczki osobno, wspólny worek, który sobie kiedyś wymyśliłem, jakoś mniej mi teraz pasuje. Ale może... może jednak?
Duchu: gdzież tam tej wycieczce do wyrypy!
Heniu: Ty coś wiesz o tych smokach, Ty coś wiesz! Tylko przyznać się nie chcesz
Dziękuję za podziękowania!
Ooo to już się cieszę na lekturę! :)))
Osobno czy w jednym worku - to już chyba dla czytelnika czyli dla mnie też :) ma chyba mniejsze znaczenie. Ważne, że się świetnie czyta i ogląda. Więc - tak jak Tobie wygodniej :)))A "Subiektywna fotorelacja"? Chyba teraz wolę opisywać wycieczki osobno, wspólny worek, który sobie kiedyś wymyśliłem, jakoś mniej mi teraz pasuje. Ale może... może jednak?
a co do smoków bieszczadzkich to wprawdzie są urocze i mają szczególnie rozczulające łapki ale żeby tak zaraz całować?
A taki jeden, to nawet wykazywał wyjątkową gotowość do pieszczoty
Smok.jpg
Szedłem tamtędy ( Jaworzec Terka) 2 razy. Puki co, pierwszy i ostatni i w odwrotna stronę. Jakieś 20 lat temu...
Dzięki za przypomnienie.
Pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki