Cytat Zamieszczone przez mucka38 Zobacz posta
Tyczki kolego Cie poprowadzą
Gdzieś Ty tam widział tyczki? O ile ja dobrze pamiętam są wyłącznie od strony Wołosatego w kierunku Siodła pod Tarnicą, już na Przełęcz Goprowców nie ma, na odcinku przez Halicz i Rozsypaniec do Przełęczy Bukowskiej także nic (nie licząc tabliczek na szczytach i jednego czy dwóch szlakowskazów).

Cytat Zamieszczone przez mucka38 Zobacz posta
biorąc pod uwagę aurę jaka panuje na dzien dzisiejszy , nie powinno byc problemu z odnalezieniem szlaku
Ja jestem w tej chwili daleko od Bieszczadów, ale czytam, że GOPR na Wetlińskiej podaje widoczność 30m. Na kilka kolejnych dni także jest planowana zwarta, gęsta mgła w górach. Warunki wymarzone do tego, aby się na tym szlaku... zgubić.

Rolson49 - przy dobrej widoczności i przedeptanym szlaku ta trasa jest prosta. Przy wietrze (ścieżka będzie zasypywana przez nawiewany śnieg) i mgle (idziesz na nosa albo przyrządy nawigacyjne, nie na znaki szlaku) trudności orientacyjne mogą być spore.

Zważ, wyjątkowo, zamiary na siły i nie słuchaj hurra-optymistycznych zachęt. Ja Cię nie zniechęcam, bo ta trasa jest zimą piękna, ale apeluję o rozsądek.