A teraz, zgodnie z obietnicą, pokaźna lista wicemistrzów w tej kategorii, czyli vice-Botaków.
W kategorii Botak Roku tylko o dwa głosy mniej dostali ex aequo:
- Browar
- Dlugi
- Piskal
- sir Bazyl
Brawa i gratulacje!
A teraz, zgodnie z obietnicą, pokaźna lista wicemistrzów w tej kategorii, czyli vice-Botaków.
W kategorii Botak Roku tylko o dwa głosy mniej dostali ex aequo:
- Browar
- Dlugi
- Piskal
- sir Bazyl
Brawa i gratulacje!
Asiu gratuluję botaka! Dobry wybór!
ps. mój "typ" nawet na vice nie wskoczył :(
- - - Updated - - -
Gratulacje dla sir Bazyla za wątek roku!
ps. moje typowanie... nawet poza pudłem :(
Wczoraj wieczorem zajrzałam na forum i .... doznałam osłupienia
Potem rozsądnie pomyślałam, że pewnie Marcowy trzymał kartkę z wynikami do góry nogami, więc może lepiej z podziękowaniami się wstrzymam
Ale skoro dzisiaj nic się nie zmieniło więc najserdeczniej jak umiem DZIĘKUJĘ!!! - chociaż pamiętając z kim na liście byłam a tym bardziej widząc listę "vice" - to tak szczerze nie mam pojęcia dlaczego to akurat ja i jakie "BO" zdecydowało o Waszym "TAK". Może to rzeczywiście dlatego, że podobnie jak wątek byłam pierwsza na liście.
Wcześniej nie zdążyłam więc dzisiaj - Gratulacje dla zwycięskich WĄTKÓW! :)))
Ogłoszenie wyników pewnie jeszcze potrwa. ☺
Aby nie tracić czasu informuję że konsumpcję mojej nagrody wyznaczam na 12,13,14 lutego aktualnego roku.Wiem,wiem zawczesnie,nie ta pora,nie ten czas.Zawsze tak jest.
Aby godnie gościć zacne Powsimordy potrzebuje pomocy.
Może ktoś na ochotnika. ☺
http://naskrajuparku.pl/ Nowa strona
Косово увек Српски
No to bierzemy na tapetę Kronikarza Roku
Także w tej dyscyplinie konkurencja byłą zacna i zażarta, ale w finale pokonał wszystkich Autor (duża litera nieprzypadkowa), który kilkukrotnie już był w ogródku, już witał się z gąską... Ale ten tytuł go jakoś omijał. Można zatem powiedzieć, że sprawiedliwości dziejowej stało się zadość, bo:
Kronikarzem Roku wybraliście Wojtka Pysza!
Wielkie gratulacje i uściski!
W tym roku Wojtek był nominowany do finału w jeszcze jednej kategorii, więc być może to nie ostatni Dzień Jarosławia w tym tygodniu
Gratulacje dla wszystkich, a dla Asi3dziewiątki - dorzucę zdjęcie dzikuna, o które się dopominała
Wojtku, Szacun!
bertrand236
Wojtku, serdecznie gratuluję !!!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki