Maliniak.☺
http://naskrajuparku.pl/ Nowa strona
Косово увек Српски
6 marca odbyły się w Toruniu Rozmowy Ostatniej Szansy. Spotkanie na najwyższym szczeblu dwóch Prezydentów. Poczyniono wiele ustaleń dotyczących KIMB-u 2016. Niestety zaginął stenogram rozmów, zaś o świcie obaj Prezydenci nie bardzo byli w stanie przypomnieć sobie co ustalili. Trwają negocjacje co do terminu kolejnego spotkania roboczego. aa20160306_185629.jpg
I co? Nikt się nie kwapi?
To w takim razie ja ogłaszam!
Któryś tam z kolei KIMB odbędzie się 21 maja o godzinie 19 w kinie Końkret w Zatwarnicy.
O tej godzinie integracja, autoprezentacja, wręczenie Powsimord. Godzina 20 filmy. Po filmach ognicho.
Warunki:
1. Wykupienie dwóch seansów filmowych. Proponuję "Hasło" i "Wolną sobotę". Cena łączna 20 zł. Ale nad repertuarem możemy jeszcze podyskutować. Powiedzmy- do końca marca. Na indywidualne życzenie będzie można zamówić sobie inne filmy. Tak myślę.
2. Zabieramy ze sobą swoje śmieci. Od razu. Jeśli będziecie mieć miejsce na pełne puszki, to znajdzie się też na puste. Pokażmy klasę! Zresztą nie wątpię w was, to znaczy w nas.
Poniżej zamieszczam ostatni list od Joli Jareckiej.
No to super, bo nie chcemy zamykać kina przed innymi. Rozmawiałam z Robertem i postanowiliśmy, że możecie u nas imprezować. Warunek jest tylko taki, że na drugi dzień sprzątacie śmieci po ognisku. Ostatnio teatr zostawił nas z 5 workami śmieci, a przeciętnie jako firma płacimy 20 zł od worka za zabranie do sortowni. Myślę, że to nie będzie dla was problem a dobre ćwiczenie na kacu
Musisz dać mi znać wcześniej (2 tyg.) kiedy chcecie imprezę i jakie filmy macie ochotę obejrzeć, bo repertuar ustalam 2 tyg. wcześniej do lokalnej gazety.W kinie jest sympatyczna kawiarnia, więc myślę, że będziecie mieli dobry klimat.
Pozdrawiam.
--
Jola Jarecka
Hmm fajnie, czyli rozumiem że za 20 zł mamy zaklepaną miejscówkę na cały wieczór do późnych godzin? A ognisko ma zadaszone miejsce? Lub w razie deszczu możemy przenieść się z imprezą do gmachu kina? :) Mnie generalnie oglądanie pełnometrażowych filmów na KIMB nie interesuje -wolę ten czas przeznaczyć na rozmowy z ludźmi których nie widziałam rok czasu albo po prostu wziąć się za rozpalanie ogniska :) Ale oczywiście 20 zł zapłacę jako rezerwację miejsca na ognisko lub coś. Dzięki Piskal. A co inni na tą propozycję?
Ostatnio edytowane przez Jimi ; 08-03-2016 o 16:26
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Wygląda na to, że Jimi musi wybrać film dla innych!!! Ona jedna wie ile czasu zajmuje jej rozpalanie ogniska
No to super Piskal, że mamy miejscówkę!! Dzięki. Film mi obojętny, może popatrzę ale wolę pogadać z dawno nie widzianymi znajomymi ale film spoko niech leci :d
Recon, hehe. W swym żywocie ognisk rozpalałam niezliczoną ilość i tyle samo w bieszczadzkich piecach czy kominkach wszelkiej maści ;p Ale chętnie odstąpię tę czynność innym choć sama pewnie dołączę pomocą :>
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki