Dzięki slawek71 za opis, za dobre słowo, za zdjęcia, za poruszone wspomnienia! Twoje zdjęcie z flagą idzie w szeroki świat, gdzie ludzie ją wieszający będą je teraz oglądać.
Fajnie, że spróbowałeś pięcioletniej Żołądkowej a to też taka "ukryta" dla mnie informacja, że ten mavo jednak znalazł gdzie ją skitrałem i rozwiązał zagadkę jaką mu dałem "u Antoniego za kominem iskiereczka mruga". Pierwszy jego trop poszedł w złym kierunku, ale zwalę to na karby starości. Jednak, gdy wyjechał to musiał chyba pomedytować i... skumał o jakiego Antoniego chodzi. Fajnie, że ta Gorzka uraczyła jeszcze większe grono bieszczadników. To jest właśnie Jasiek, za to też jest lubiany... przecież mógł wychlać ją do lustra, ale on nieeee, ale on nieeee, on jeszcze tą marnością pozostałą w butelce się z innymi podzielił. Mam nadzieję, że i opowiedział jak z Reconem i z Małym Jaśkiem ją zakopywał ponad 5 lat temu na D-K.
Pozdrawiam Ciebie slawek71 i napisz więcej co tam robiliście, bo gdyby nie nagłe okoliczności to byłbym tam z Wami wtedy. Co się odwlecze to... :)

Odpowiedz z cytatem