Dzień dobry, czy możecie mi poradzić, która trasa waszym zdaniem jest "przyjemniejsza": będę atakować Pikujai pierwotnie planowałem wariant klasyczny, czyli z Sianek na Perejbe i Kruhle, ale po przeczytaniu tego wątku zastanawiam się czy nie podjechać do Użoka i stamtąd ruszyć przez Jasy na Kruhle (jak autorka wątku planowała). Czy możecie powiedzieć jak te dwie trasy się różnią? Podobno ruszając z Sianek, najpierw trzeba się przebić kilka ładnych km przez lasy, ja będę w Siankach późnym popołudniem i wolałbym rozbijać bazę gdzieś już ponad lasem, dlatego preferowałbym pokonać ten lesisty odcinek jak najszybciej.
Odmiennie niż autorka wątku, po zejściu do Biłasovicy planuję ruszyć na Wołowiec a stamtąd elektriczką do Mukaczewa. Planuję zwiedzić Mukaczewo, Berehowe i być może Wynohradiw. Czy w tych okolicach warto odwiedzić coś jeszcze? Następnie udaje się do Użgorodu, a stamtąd już powrót elektryczką na Sianki oraz Sambor.
Na całość mam zaplanowane 7 dni. Myślę, że się wyrobięw jednym z wątków przeczytałem o remoncie dworca w Siankach czy to prawda? Z tego co widzę rozkład i kursowanie się nie zmieniły.

Odpowiedz z cytatem
Zakładki