Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Czarnohora wyśniona, wymarzona i spełniona... (czarnohorskie wędrówki w 1990 r.)

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    12.2012
    Rodem z
    Świebodzice

Domyślnie Odp: Czarnohora wyśniona, wymarzona i spełniona... (czarnohorskie wędrówki w 1990 r.)

Recon, don Enrico - bardzo się cieszę, że tego rodzaju wynurzenia, ocierające się wręcz o jakiś mentalny ekshibicjonizm, znajdują swoich Czytelników. Właściwie nie wiem, czy piszę dla siebie, dla swoich bliskich, czy też może dla nieco szerszego kręgu odbiorców. Przeważa jednak refleksja, że chyba jednak te maleńkie celuloidowe barwne prostokąty, czyli przeźrocza, trzeba w jakiś sposób skomentować, dla kogoś - bo chyba już nie dla siebie - uratować.

Kilka lat temu na jednym z wrocławskich osiedlowych śmietników widziałem kilkadziesiąt (jeżeli nie więcej) wyrzuconych tam, przemoczonych już deszczem i przywalonych obierkami od ziemniaków, zaramkowanych przeźroczy...

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Domyślnie Odp: Czarnohora wyśniona, wymarzona i spełniona... (czarnohorskie wędrówki w 1990 r.)

Cytat Zamieszczone przez Krzysztof Jaworski Zobacz posta
    [....] Właściwie nie wiem, czy piszę dla siebie, dla swoich bliskich, czy też może dla nieco szerszego kręgu odbiorców.
    Pewnie dla wszystkich, wyżej wymienionych, po trosze.
    Ja czytałem z łezką w oku. I odrobiną zazdrości, ale takiej pozytywnej. Trafiłeś na swój czas. I dobrze go wykorzystałeś.
    Henio nadmienił, że wtedy był za młody, więc - chociaż z Rzeszowa - szwendał się bo Beskidzie Niskim. A ja pewnie byłem trochę za stary. Czyli: dom, praca, dzieci, próba wskoczenia do rozpędzającej się maszyny raczkującego kapitalizmu.
    Fajnie, że to opowiedziałeś i pokazałeś.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)